På Wise IT är våra medarbetare vår viktigaste prioritering och nu utökar vi People-teamet med en People Partner vars viktigaste arbetsuppgifter kommer vara att attrahera, rekrytera och utveckla medarbetare och ledare med syfte att förlänga anställningstider och erbjuda den bästa tiden i våra medarbetares karriärer! Har du erfarenhet av brett HR-arbete på ett snabbrörligt bolag? Är du energisk, kreativ och trivs i att arbeta i ett klimat där kultur och värderingar på riktigt tas på allvar? Då vill vi prata mer med dig!

Din vardag

 • Teama upp med våra konsultchefer i medarbetarrelaterade frågor som rör tex arbetsrätt, arbetsmiljö, rehabilitering, prestation, kompensation, introduktion och exit.
 • Driva kulturutveckling & ledarutveckling för ett tjänsteområde inom vår konsultaffär.
 • Utveckla och driva våra processer för on- och offboarding.
 • Ansvarig för internrekrytering till Wise IT. Detta innefattar annonsering, selektering, kontakt med kandidater samt HR-intervjuer, tester & framtagande av anställningsavtal.
 • Agera superuser och hantera administration i vårt HR-system som kommer implementeras under 2023.
 • Driva och ansvara för årliga HR-processer så som lönekartläggning, lönerevision och medarbetar-& konsultundersökningar.
 • Tillsammans med vår marknadsavdelning arbeta för att öka kännedom och att stärka attraktionen till Wise IT som arbetsgivare.

Du rapporterar till Head of People & Culture och utgår från vårt fina kontor på Linnégatan i Stockholm.

Vem är du?

 • Du har en högskoleexamen i beteendevetenskap/personal eller motsvarande.
 • Du har minst 1-2 års erfarenhet av bred HR-roll, gärna från en snabbrörlig organisation under tillväxt.
 • Din erfarenhet av rekrytering är god.
 • Du har erfarenhet av att coacha chefer i olika HR-relaterade frågor.
 • Du talar god svenska och hanterar engelska väl i tal och skrift.
 • Önskvärt är att du tidigare arbetat med strategiska HR-frågor så som ledar- och kulturutveckling.
 • Du har med fördel erfarenhet av att arbeta i ett HR-system.

Som person är du positiv, energisk och trivs i en föränderlig miljö. Du är förtroendeingivande, ansvarstagande och tycker att gott samarbete är en viktig ingrediens i en välfungerande företagskultur. Du är kommunikativ och är bra på att entusiasmera och coacha chefer och kollegor. Du har ett proaktivt förhållningssätt samt har en förmåga att ta strategier till handling. Du är en person som vågar utmana chefer och kollegor att utvecklas i sina yrkesroller och samtidigt gärna själv vill lära nytt och utvecklas tillsammans!

Passar vi dig?

Wise IT är en energifylld arbetsplats med härliga kollegor, ett öppet klimat och stora möjligheter till utveckling! Vi tror att människor presterar bäst då man får göra det man är riktigt bra på och vi lägger stor vikt vid vår företagskultur som grundas i våra värderingar passion, samarbete, ansvar och mod som vi tillsammans tagit fram. Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi faktiskt lever våra värderingar varje dag – både i de små sakerna som att hylla en kollega som gjort en bra affär till de större besluten som att våga ge sig in på en ny marknad eller att utmana branschen genom att tänka annorlunda.

Vi tycker det är viktigt att man mår bra och har kul på jobbet; därför är hållbarhet och hälsa saker vi värdesätter högt. Vi erbjuder så klart friskvårdsbidrag och har även ett flertal initiativ kopplat till CSR som samarbeten med Mentor, Röda Korset och gymnasieskolor för att nämna några. Självklart finns även möjlighet till arbete på distans då vi ar en policy som säger att vi är på kontoret 2-3 dagar i veckan – du är så klart välkommen in varje dag om du vill!

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

Mer om Wise IT

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. På Wise IT är vi ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Hos oss är människan i fokus och vi tror att alla sitter på superkrafter som i rätt situation kan göra stordåd!