Brinner du för affärsinriktad kommunikation och att kreativt bygga varumärke? Söker du en energifylld arbetsplats med härliga kollegor, ett öppet klimat och stora möjligheter till utveckling? Då kanske du är vår nästa kollega!

Wise IT erbjuder dig en energifylld arbetsplats med härliga kollegor, ett öppet klimat och stora möjligheter till utveckling! Vi tror att människor presterar bäst då man får göra det man är riktigt bra på och vi lägger stor vikt vid vår företagskultur som grundas i våra värderingar passion, samarbete, ansvar och mod som vi tillsammans tagit fram. Du kommer att vara del av ett kompetent, datadrivet och professionellt marknadsteam som drivs med stor entusiasm och en stark vilja att lyckas. Vi tycker det är viktigt att man mår bra och har kul på jobbet; därför är hållbarhet och hälsa saker vi värdesätter högt.

Rollen

Ditt uppdrag som Digital Marketing Specialist är att driva, utveckla, automatisera samt genomföra riktade aktiviteter i syfte att kommunicera värde till våra kunder vid rätt tillfälle. Du kommer ha ditt fokus både på externa kanaler såväl som på våra egna plattformar och säkerställa en sömlös kundresa. Du kommer ha ett nationellt fokus med tätt samarbete med vår Content & Community Manager samt våra Region- och Account Managers i hela Sverige. Du rapporterar till Head of Marketing och du är välkommen att arbeta från något av våra härliga kontor som finns i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Som Digital Marketing Specialist kommer du att:

 • Ansvara för att analysera och utveckla vår kundresa genom inbound marketing i alla olika steg och genomföra anpassade aktiviteter.
 • Utveckla vår lojalitetsskapande marknadsföring med fokus på CRM och befintliga kunder.
 • Planera, segmentera kunddatabasen, designa och bygga automatiska flöden i vårt MA-verktyg.
 • Lägga planen för vår E-mail kommunikation mot kunder och arbeta operativt med kanalen tillsammans med våra medarbetare i alla våra regioner.
 • Arbeta proaktivt med våra plattformar och genomföra löpande tester och aktiviteter för att optimera effekten och konverteringar.
 • Ansvara för optimering och hantering av inkommande leads via våra digitala plattformar.
 • Projektleda övergripande projekt kopplat till digital försäljning och kundresan och vid behov ha kontakt med byråer.

Kunskaper

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta med digital marknadsföring i en liknande roll. Har du jobbat med ovan inom B2B är det ett stort plus. Vi ser även att du har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, CRM, analys eller liknande områden och att du har en förmåga att leda projekt. Du talar och skriver flytande i svenska och engelska.

Gällande de tekniska kunskaperna och erfarenheterna ser vi gärna att:

 • Du har erfarenhet av Marketing Automation plattformar/system som exempelvis Hubspot (eller liknande), Apsis, Adobe Marketing Cloud, Salesforce, Microsoft Customer Insights, Upsales etc.
 • Du har erfarenhet av att använda Google Analytics och Google Ads.
 • Du har erfarenhet och kan arbeta självständigt i Linkedin ads och facebook ads.
 • Du har erfarenhet av att arbeta i WordPress eller liknande CMS.
 • Du har en mycket god förståelse för kundsegmentering samt KPI:er som retention rate, churn rate, conversion rate etc.
 • Meriterande med erfarenhet av att arbeta med content.

Vem är du?
Wise IT är ett entreprenöriellt företag vilket förutsätter ett såväl strategiskt som operativt fokus. Som person är du driven och innovativ har en stor passion för digital marknadsföring och Marketing Automation och allt som hör därtill. Du är social, självgående, kommunikativ och lösningsorienterad. Du har jobbat tvärfunktionellt, är en stark taktiker och lagspelare, men är också van vid att planera och utföra dina uppgifter självständigt. Vidare är du analytiskt lagd och ser det som en självklarhet att fatta beslut utifrån data. Viktigast av allt är att du har ett kommersiellt tankesätt och en ambition att flytta vår verksamhet i en så positiv riktning som möjligt.

Vad händer nu?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM/ Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Olof Lindmark på ol@kimm.se. Eller Malin Myhrman mm@kimm.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!