Svea Ekonomi är finansbolaget med entreprenörsanda och stort kundfokus! Är du resultatinriktad och duktig på att ”lösa upp knutar”? Trivs du med att arbeta nära och i agila team? Då kanske rollen som Delivery Manager på Svea Ekonomi är något för dig? I rollen leder du förvaltning och vidareutveckling inom området för StorePay eller WebPay. Välkommen att söka jobbet med eller utan CV!

Din vardag

Du kommer att arbeta inom Svea Ekonomis affärsområde WebPay eller plattformen för StorePay, beroende på din bakgrund och intresse. Ditt uppdrag är att tillsammans med affärsområdesansvariga, produktägare och utvecklingsteam förvalta, förbättra och skapa nya funktioner för Svea Ekonomis produkter inom betallösningar för e-handel och leasing.

På Svea Ekonomi får du vara med i utvecklingen av olika produkter och arbetar nära många andra roller och grupper. Du leder ett antal utvecklingsteam och ansvarar för att planera, prioritera och driva arbetat framåt. Som teamets kommunikatör har du dialog med de andra teamen, affären och agerar som länk där emellan. Du hjälper också beställare och produktägare att definiera och uppdatera krav. Du leder olika möten, stand ups, definierar roadmap och uppdaterar intressenter om utvecklingsprocessen. Utvecklingen drivs agilt främst Kanban.

Svea Ekonomi är mån om att du ska ha en bra balans mellan arbete och fritid och erbjuder bland annat subventionerad lunch och kostnadsfritt gym.

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet av att leda mindre projekt eller förvaltning. Du är van att planera, prioritera, koordinera och kommunicera mellan flera team och intressenter. Du tycker det är roligt att fungera som en länk mellan utveckling och affär och är duktig på att bryta ner behov till lösning. Du har et gott sinne för ordning och reda samtidigt som du förstår vikten av att vara pragmatisk. Vi söker dig med erfarenhet av en liknande tjänst eller så kanske detta är delvis något nytt för dig som gör dig intresserad? Du behöver inte tidigare erfarenhet inom bank och finans.

Är du intresserad?

I denna rekrytering samarbetar Svea Ekonomi med Wise IT. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Jonas Hogener på 076-000 18 04 eller Vilhelm Berggren 076-620 29 78. Inget CV behövs för att visa intresse, du söker enkelt utan så kontaktar vi dig om vi behöver veta mer. Vi återkommer till intressanta personer för ett inledande telefonsamtal.

Om Svea Ekonomi

Svea Ekonomikoncernen är en finansiell företagsgrupp med verksamhet i ett flertal europeiska länder men med huvudfokus i de nordiska länderna. Företaget grundades 1981 och har idag ca 1 800 anställda. Företaget tillhandahåller administrativa och finansiella lösningar för små och stora företag i alla branscher. Förutom traditionella tjänster som fakturaservice, factoring, fakturaköp och inkasso satsar företaget även stort på att tillgodose behovet av smarta betallösningar för e-handel, mobil och butik. Svea Ekonomi erbjuder även in- och utlåning till privatpersoner.

Affärsidén är att genom personlig service erbjuda marknaden effektiva och anpassade lösningar inom finansiering, inkasso, reskontrahantering och betallösningar. Visionen är att vara en ledande finansiell aktör i Europa.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Eget ansvar
  • Fast lön
  • Flextid

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV