Är du utåtriktad och en god relationsskapande lagspelare? Har du grundläggande kunskaper av SQL och vill komma till ett bolag som ligger i teknisk framkant? Då kanske denna du är Brilliants nästa Systemsupport!

DIN VARDAG

Brilliant expanderar och rekryterar en Systemssupport till ett av deras team som har hand om deras egenutvecklade mätsystem Navigator. I det webbaserade verktyget, Brilliant Navigator, kan bolag mäta allt från kundens upplevelse i realtid till kundlojalitet.
Som Systemsupport kommer du arbeta i gränslandet mellan verksamhet och IT genom att agera support, arbeta med konfigurering och integrering (enklare APIer) av Navigator gentemot bolagets kunder. Därtill innefattar arbetsuppgifterna att utföra uppdateringar, ta fram rapporter, arbeta med behovsfångst, vara konsultativ och skräddarsy lösningar kopplat till kundernas affärssystem.

VEM ÄR DU?                                                                            

För att lyckas i rollen som Systemsupport har du tidigare arbetat med teknisk support i minst 2 år och grundläggande databaskunskaper. Därtill har du goda kunskaper i Excel och besitter god teknisk förståelse och systemvana. Detta kompletterar du med flytande kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av CSS och HTML.

Som person är du utåtriktad, handlingskraftig och målfokuserad. Du är analytisk, kollegial och verkar för kompetensspridning. Du är socialt trygg och en god kommunikatör som förstår vikten av att hålla goda relationer, du är service-minded.

VILL DU VETA MER?

I denna rekrytering samarbetar Brilliant med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Nadja Zeki, på 073- 521 65 16. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan! 

På Brilliant hjälper vi organisationer att bli bättre! Vi mäter engagemanget hos era medarbetare och kundernas upplevelse. Vi stärker medarbetarengagemanget, utvecklar ledare och stärker organisationens employer brand. Det spiller över på hur kunderna möts och kundupplevelsen stärks också.

Vi älskar att se framgång genom människor, och vi älskar att se affärer blomstra. Välkommen till Brilliant!

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV