Nu söker Wise IT efter en driven och skicklig onsitetekniker som trivs i en teknisk roll med mycket personlig kontakt med användaren. Gillar du att arbeta självständigt och varierande, drivs av att ge god service samt ställas inför tekniska utmaningar? Då kan du vara den vi söker!

Din vardag

Som ositetekniker kommer du att hjälpa användare med dagliga IT-problem. Din uppgift kommer vara att ta emot ärenden som kommer in från interna användare samtidigt som du även kommer åka ut till andra kontor och agera supporttekniker på plats. Du kommer mötas av utmanande uppgifter där du får möjligheten att lösa avancerade klientproblem. Exempel på arbetsuppgifter du kommer att utföra är felsökning, installation, uppsättning och konfigurering av datorer och kringutrustning med mera. Rollen är bred och varierande samt ger dig möjlighet till stor omväxling i din vardag. Svaret är sällan uppenbart, så du får googla fram en lösning och testa hos användaren.

Vem är du?

För att passa in i rollen är du social, mån om att ge användaren bästa service och van att hantera kunder. Då rollen är omväxlande och det händer mycket kan du ställa om snabbt och vara alert. Tjänsten kommer sätta dina tekniska kunskaper på prov och därför vill vi att du har erfarenhet av liknande arbete inom IT-support. Vidare ser vi även gärna att du har kunskap i Active Directory, Exchange/Outlook, Windows 7/8, Windows server 2008/2012 samt goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Ansökan

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Emma Schillerström (emma.schillerstrom@wiseit.se) eller Louice Rolf (louice.rolf@wiseit.se). Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Passar vi dig?

Wise IT är ett konsult- och rekryteringsföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Vi står vi bakom dig hela vägen – i ditt nästa steg.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Eget ansvar

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV