Vi söker en dedikerad IT Director som vill vara en del av vår tillväxtresa och ta vår IT-avdelning till nästa nivå

Som IT Director hos Fractal kommer du att arbeta i ett börsnoterat bolag som erbjuder premiumprodukter inom gaming och har mycket spännande framtidsutsikter i en bransch som växer.

North_KV_1_Charcoal_Crop bild.jpg

Din vardag
Fractal söker en person som kan ta ett övergripande ansvar för vår IT-miljö i rollen som IT Director. Som IT Director kommer du att leda och ansvara för vår IT-avdelning, vilken idag är en mindre avdelning med planer på att växa, och sköts i stor utsträckning tillsammans med externa partners. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för IT-miljön, budget, medarbetare, partners samt se över nuvarande system och applikationer för att skapa en strategi framåt. En mycket spännande roll där du kommer ha en stor möjlighet att påverka och skapa processer och rutiner framåt.

Arbetsuppgifter:

• Utveckla Cybersecurity-strategi och eliminera säkerhetsrisker

• Skapa en långsiktig IT-strategi och utveckla vår IT-plattform

• Skapa processer och policies kopplat till IT

• Systemhantering och kartläggning

• Ansvara för IT budget

• Leda medarbetare och konsulter

• Digital transformering och business intelligence

• Hålla dig uppdaterad på nya trender

• Projektledning

Din bakgrund
Vi söker dig som har goda erfarenheter av att driva och leda en IT verksamhet på ett övergripande plan. Du har en god förståelse för system och hur dessa samverkar samt förmågan att ta ett strategiskt perspektiv kring olika lösningar. Troligtvis har du en utbildning inom relevant område. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och som person tror vi att du har starkt driv och entreprenörsanda där du vill skapa något tillsammans med dina medarbetare. Du är duktig på att kravställa och skapa goda relationer med medarbetare och externa partners.

Att jobba hos Fractal
Fractal har höga ambitioner och bolaget genomsyras av laganda och teamwork, vilket kommer med att vara ett snabbt växande globalt företag. Här är företagskultur och gemensamma mål lika viktigt för oss som framgången vi delar. Hos Fractal ges möjligheter att utvecklas inom ett internationellt bolag tillsammans med trevliga och drivna kollegor. Vi har en tydlig vision om vart vi är på väg och letar efter fler ambitiösa personer som vill följa med oss på vår resa.

Fractal erbjuder

  • Extra föräldrapenning, privat sjukförsäkring, och möjlighet till löneväxling.
  • Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, möjlighet att träna 1 timme per vecka på arbetstid samt padeltennis tillsammans på tisdagar.
  • Flexibel arbetsmiljö, men kontorsnärvaro minst 3 dagar i veckan.
  • Vi har sociala aktiviteter såsom after works, spelkvällar och annat roligt.
  • Ett modernt och rymligt kontor.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med Wise IT för ytterligare frågor angående rollen vänligen kontakta rekryteringskonsult, Adam Troedsson på 0766-202903, adam.troedsson@wiseit.se eller Chrstoffer Dacke på 0723-036078, christoffer.dacke@wiseit.se

Om Fractal
Fractal är ett ledande bolag inom premiumsegmentet av PC gamingprodukter. Koncernen grundades år 2010 och produkterna säljs idag i fler än 50 marknader världen över. Fractal är marknadsledande inom premium datorchassin i flera geografiska marknader, till exempel i Norden, är topp två i Japan och innehar en topp tre-position globalt. Bolaget har även en stark marknadsposition inom nätaggregat, kylningsprodukter och fläktar till gaming-datorer. https://group.fractal-design.com/sv/start/