Om du är en problemlösare som tycker att det är roligt och stimulerande att hjälpa andra med deras IT-relaterade problem kan vi ha rollen för dig! Vi söker just nu en serviceinriktad person som vill utvecklas inom IT-support och skaffa fler värdefulla erfarenheter från spännande IT-miljöer. Är det du?

Din vardag

Som 1st line supporttekniker kommer du arbeta med varierande och utmanande arbetsuppgifter, där du som konsult arbetar hos vår kund centralt i Stockholm. Du kommer hjälpa till att stärka kundens interna Service Desk och supportera dess anställda när de stöter på IT-relaterade problem.

Med hjälp av din pedagogiska förmåga hjälper du användare genom telefonsamtal, mejl och fjärrstyrning med allt ifrån installation och felsökning av mjukvara till identifiering och hantering av hårdvaruproblem. Du kommer hantera både snabba och mer omfattande ärenden, vilket innebär att tidsåtgången och komplexiteten kan variera och din vardag blir allt annat än tråkig! Din huvudsakliga uppgift kommer vara att alltid åtgärda problemet och leverera kvalitativ service till användarna!

Vem är du?

Du har ett stort IT-intresse och viljan att utvecklas i supportrollen. Du bör ha viss erfarenhet från tidigare arbete inom teknisk support och ärendehantering i Windowsmiljö. Du bör även ha viss erfarenhet av användarhantering i program som Active Directory, Exchange/Outlook och MS Office. Det är meriterande om du tidigare har gått en IT-utbildning.

Ansökan

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Emma Schillerström (emma.schillerstrom@wiseit.se) eller Louice Rolf (louice.rolf@wiseit.se). Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Passar vi dig?

Wise IT är ett konsult- och rekryteringsföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Vi står vi bakom dig hela vägen – i ditt nästa steg.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Centralt läge
  • Friskvård
  • Utvecklingsmöjligheter

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV