Har du arbetat i en IT-support och har ett intresse för molnbaserade tjänster? Då kan det här vara ett nästa kliv för dig som söker nästa utmaning

DIN VARDAG

Vi söker efter en Systemimplementatör till vår kund som är lokaliserad i Stockholm, Liljeholmen. Du kommer att arbeta med uppsättning av molnbaserade kontaktcenterlösningar och att integrera dessa lösningar mot plattformer hos företagets kunder. 

Du ingår i ett team där ni både jobbar med implementation av standardiserade lösningar samt med utveckling av högspecialiserade lösningar för våra kunder såsom chat/voicebots, AI-assistans för kundens medarbetare och affärssystemsintegrationer.

Vilket företag uppdraget gäller hos berättar vi mer om vid senare tillfälle.  

    VEM ÄR DU?

    Vi ser att du tidigare har arbetat i en IT-support, IT-desk eller liknande och att du har arbetat med systemintegration för olika system. Vi ser att du har teknisk erfarenhet av molntjänster som Google Cloud / AWS och har du arbetat med AI är det ett plus. 

    Utöver det ser vi dig som en tillgång i teamet och du kommer både att få lära ut och lära dig av dina kollegor. För att trivas är du en engagerad person som både arbetar självständigt som tillsammans med ditt team.  

    ANSÖKAN

    Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Vendela Bennström (vendela.bennstrom@wiseit.se) eller Maria Legerius (maria.legerius@wiseit.se). Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.