Vill du vara med och förbättra människors arbetsliv? Compago söker just nu efter en Fullstack-utvecklare. Välkommen till en arbetsplats som präglas av nyfikenhet, teknikintresse, humor och samarbete!

Din vardag

Som Fullstack-utvecklare kommer du att arbeta i projektform från vårt härliga kontor i centrala Malmö. Vi tycker det är en modell som gynnar både våra kunder och våra medarbetare. Våra kunder är alltifrån medelstora bolag till börsnoterade koncerner.

Du kommer att jobba med kunniga och härliga kollegor, i flera projekt med olika omfattning. Du kommer få ta olika roller i olika projekt, utvecklas och löpande lära dig nya saker och tekniker, hela tiden!

Om dig

Konsultmässig och prestigelös är en passande beskrivning av dig. En bra dag på jobbet för dig innebär både att dela med dig av din kunskap till andra och att få lära dig av dina kollegor.

För att trivas i rollen tänker vi att du har erfarenhet av:

  • .Net utveckling i C#
  • Frontend utveckling med ramverk som React, Vue eller Angular

Det är meriterande om du även har erfarenhet av:

  • TypeScript
  • Azure tjänster som Azure Functions, Blob storage, Key Vault och Service Bus
  • Azure Pipelines
  • Power Platform / Dynamics 365 Sales

Passar vi dig?

Compagos kompetens är både bred och djup och det är till stor del vår främsta styrka. Vårt självförtroende är stort och bygger på den samlade erfarenheten och enorma kunskapsbanken som våra medarbetare sitter på. Vår platta organisation ger möjlighet till snabba beslut och skapar förutsättningar för medarbetare att ta plats och skapa sin egen roll. Ett framgångsrecept som vi tror på!

Ansökan

Compago samarbetar med Wise IT i denna rekrytering och har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Alexander Lindgren på alexander.lindgren@wiseit.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet.