Vill du arbeta i en organisation med goda utvecklingsmöjligheter som strävar efter att varje medarbetare ska få nå sin fulla potential? I så fall ska du arbeta hos oss. Här får du som utvecklare möjlighet att växa både professionellt och personligt.

Din vardag

Gruppen ”Digital & Mobile” ansvarar för nyutveckling, förbättring och förvaltning av alla lösningar som omfattar våra erbjudanden på digitala kanaler. Våra applikationer omfattar öppet webbinnehåll på spp.se och kundportaler för självbetjäning för våra olika kundgrupper som är både privatpersoner, företag och förmedlare.

Hos oss kommer du att få jobba över hela stacken. Våra lösningar är byggda i C# .NET (MVC) och javascript (ES6), React och Angular. Tillsammans med teamet kommer du att arbeta med analys, design och utveckling enligt de krav som vi tar fram tillsammans med vår verksamhet. Arbetet kommer att omfatta både utveckling och underhåll av våra lösningar och integrationer. Du kommer att kunna påverka utvecklingen av våra webblösningar och du får samtidigt möjlighet att skapa ett brett kontaktnät i SPP och Storebrand!

I rollen deltar du även i processen för utvärdering och genomförande av nya tekniker och metoder, samtidigt som du är öppen för nya sätt och arbetsmetoder samt uppmuntrar till fortlöpande förbättringar där du bidrar med din egen kunskap!

Gruppen ”Digital & Mobile” består idag av 16 personer och vi räknar med att växa till drygt 20 personer under 2018. Här finns både utvecklare, affärsanalytiker och personer som jobbar inom arkitektur, UX, infrastruktur och incidenthantering. Du kommer att ingå i ett av våra tre agila team som fokuserar på en av våra kundgrupper.

Vem är du?

För att du ska trivas i den här rollen har du 2-3 års erfarenhet av att ha arbetat fullstack i C# och .NET. Du är bekväm med tekniker såsom JavaScript och har ett intresse för React.JS eller Angular samt är med i diskussioner gällande byte av teknik om så behövs. Något som parprogrammering förekommer ofta hos oss, därför är du gärna öppen för att lösa mycket tillsammans med teamet! I övrigt har du fokus på omtanke och struktur samt hur systemet hänger ihop med helhetssynen.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Dev Search. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter. Har du frågor är du välkommen att kontakta Erik Robertsson på 076-000 18 66.

Urval sker löpande så vänta inte med att ansöka. Välkommen med din ansökan!

Passar vi dig?

SPP erbjuder expertråd och ett brett utbud av pensionslösningar till företag, organisationer och privatpersoner. Vi har för närvarande cirka 450 anställda och huvudkontoret ligger i centrala Stockholm. Det vi utmärker oss med är bland annat vårt fokus på hållbarhet och ansvarsfulla investeringar!

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV