Besitter du på en IT-bakgrund och vill jobba som 1st line tekniker där du får bidra med teknisk service och problemlösning mot internt anställda/dina kollegor?

Din vardag:

Just nu söker vi 1st linesupport med erfarenhet eller bakgrund inom IT. Som 1st line IT-support kommer du att arbeta med teknisk service och problemlösning mot internt anställda/dina kollegor och du kommer att leverera teknisk support över mejl och telefon. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina tekniska kunskaper.

I jobbet ingår till exempel att:

  • Agera teknisk support mot internt anställda
  • Bidra med en bred teknisk kunskap
  • Identifiera mjuk- och hårdvaruproblem
  • Vid behov eskalera ärenden till 2nd/3rd line
  • Hantera konton och behörigheter

Vem är du?

Till rollen som 1st line IT-support söker vi framförallt dig som är en kommunikativ och pedagogisk person som motiveras av att ge kunder riktigt bra service samt att ständigt ställas inför nya och spännande utmaningar. Vi söker dig som har en IT-bakgrund och för att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har arbetserfarenhet av Active Directory, Office 365. Utöver ovan är det en stor fördel om du även har en teknisk akademisk utbildning med relevant inriktning. Ett krav för denna tjänst är flytande svenska.

Passar vi för dig?

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT och har ett stort nätverk av spännande kunder. Vår uppgift är att hitta en konsult med rätt kompetens för rätt uppdrag. Som konsult hos Wise IT ingår man i ett härligt gäng där vi som arbetar med konsulterna arbetar proaktivt för att hålla en teamkänsla bland oss internt men också för våra konsulter. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och se till att vi alla kan inspireras av varandra, oavsett roll. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa är du mer än välkommen att skicka in din ansökan!

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.