Söker du efter en ny utmanande och spännande roll där du kan använda dina färdigheter? Vi letar nu efter en IT-resurs med dokumenterad kunskap inom nätverk, datorer, Windows-servrar, backupsystem.

Din vardag:

Vi söker efter en IT-tekniker som bor i närheten av Varberg som ska arbeta och hjälpa till med olika IT-frågor. Du kommer att tillhöra en avdelning med tre medarbetare som utgår från olika fabriksenheter, men ni kommer att arbeta tillsammans och hjälpa varandra där det behövs. Som IT-tekniker kommer du att arbeta nära organisationen och rapportera till IT-Manager.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att delta i förändringsarbetet och den pågående integrationen, arbeta med omstrukturering av nätverken, användarhantering och hårdvarustrukturer, stödja och hjälpa användare med de system och program de använder. Utöver är man delansvarig för att underhålla, bygga och konfigurera klienter, arbetsstationer, servrar, nätverk och telefoni. Du kommer att arbeta med frågor på våra siter i Sverige, Norge och Danmark via helpdesk-system (ärendesystem).

Vem är du?

För att vara lämpad för tjänsten bör du ha dokumenterade kunskaper inom nätverk och datorer, Windows-servrar, backupsystem och VMWare. Du bör också trivas med att arbeta i team, hantera stora och små frågor i ett högt tempo. Mycket av den interna kommunikationen sker på engelska och svenska, vilket är ett krav att behärska medan danska är meriterande. Körkort är också ett krav.

Passar vi för dig?
 

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jennifer Hult på Jennifer.Hult@wiseit.se.