Är du en naturlig ledare som vill ta nästa kliv i karriären? Vår spännande kund söker just nu en Teamlead till deras team som kommer ha ett helhetsansvar för teamet och coacha dem framåt!

DIN VARDAG

På det här uppdraget kommer du att erbjudas en dynamisk vardag i rollen som Teamlead. Du kommer att ha personalansvar för supportteamet och ha det övergripande ansvaret för teamet och för att ni ska nå dem uppsatta målen.

  Du kommer även vara involverad i det operativa arbetet såsom med ärendehantering och arbetar för att förbättra rutiner. Huvudsakligen kommer du ha ansvaret för koordinering, coachning, rekrytering, säkerställa god kvalitet och att stötta teamet på såväl  grupp- som individnivå. 

   VEM ÄR DU?

   Vi ser att du har några års arbetslivserfarenhet inom Servicedesk och har erfarenhet från en liknande roll av koordinering, teamlead och coachning av team. Du är självgående och har en god förmåga att prioritera och kommunicera. Vi ser också att du har mycket branschkunskap, har en teknisk bakgrund och erfarenhet av kundupplevelse CX. Du drivs av att driva ett team framåt och att tillsammans arbeta för att nå gemensamma mål. Du är pedagogisk, metodisk och strukturerad i ditt arbetssätt. 

   Vi ser att du har:

   • Minst 3 års erfarenhet från kundservice/IT-support och ledarskap
   • Goda IT-kunskaper
   • Mycket goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska
   • Meriterande om du har erfarenhet av ServiceNow
    PASSAR VI DIG?

    Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

    ANSÖKAN

    Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Vendela Bennström (vendela.bennstrom@wiseit.se) eller Maria Legerius (maria.legerius@wiseit.se). Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.