Subset söker just nu en Systemadministratör där vi som företag specialiserar oss inom säker utveckling och informationsutveckling-säkerhet. Här får du möjlighet att ta en bred roll inom IT-förvaltning med fokus på IT-säkerhet, och därmed spela en viktig roll i företagets tillväxt. Du kommer även ha chansen att utvecklas och växa i din roll, samtidigt som du stöttar verksamheten i att uppnå sina mål. Om du söker en spännande karriär inom IT, sök då rollen som Systemadministratör på Subset.
Välkommen med din ansökan.

DIN VARDAG
Vårt arbete på Subset involverar två huvudsakliga områden: att utveckla pålitliga och säkra system samt att granska avancerade system och ge råd om IT-säkerhet.

I denna roll som Systemadministratör ligger ditt fokus på att förvalta IT-miljöer, stödja våra medarbetare och vidareutveckla våra interna och externa system. Då säkerhet är ett viktigt område för vår verksamhet är det fördelaktigt om du har ett intresse för detta.

Här får du bland annat arbeta med:

  • Windows server (AD, GPO, nätverk, DNS)
  • Dagliga driftsaktiviteter, säkerhetsuppdateringar, säkerhetshöjande åtgärder
  • Förbättra vår IT-stöd genom att tillföra den funktionalitet som är nödvändig för att stödja verksamheten.
  • Upprätthålla IT-säkerhet (säkerhetsskydd, informationssäkerhet m.m.)

Placering: Hammarby sjöstad, Stockholm.

VEM ÄR DU
Vi söker en kommunikativ och samarbetsvillig lagspelare som har ordning och reda som ledord. Vi ser gärna att du har arbetat tidigare med liknande uppgifter och har stort intresse inom IT. Du har en förmåga att arbeta självständigt och tillsammans med andra för att uppnå gemensamma mål.

Vi söker dig som har:

  • Kunskap inom Windows server
  • Kunskap om nätverk, brandväggar, DNS etc.
  • Erfarenhet från Windows serverdrift och ev. molntjänster samt kunskap inom infrastruktur

Stort plus om du har:

  • Gediget intresse av IT-säkerhet
  • Kunskap inom VMware & Linux
  • PKI


Om Subset

På Subset jobbar vi med systemutveckling åt Sveriges hårdaste kravställare, till exempel inom försvarsindustrin och finansvärlden. Våra leveranser ligger alltid i framkant, är exemplariskt dokumenterade och tål granskning.

Vårt arbete består av två huvudområden. Dels är vi med och skapar extremt säkra system, antingen som utvecklare eller som granskare, dels kvalitetssäkrar vi komplexa IT-projekt och ger råd inom IT- och informationssäkerhet.

Vår gedigna specialistkompetens inom högassuransutveckling och kryptologi – och en kvalitetsmedvetenhet utöver det vanliga – gör oss till ett självklart val för myndigheter och företag vars produkter och system måste hålla måttet.

Läs gärna mer om oss på: https://www.subset.se

Information
Våra medarbetares förståelse för säkerhet och sekretess är viktigt för oss. Vi utbildar alla medarbetare kontinuerligt inom säkerhetsskydd samt It- och informationssäkerhet, för att säkerställa en hög medvetenhetsnivå. Erfarenhet från säkerhetsskyddad verksamhet är meriterande, men inget krav. Innan beslut om anställning kommer en säkerhetsprövning enligt Säkerhetsskyddslagen (2018:585) att göras. Rollen kan komma att placeras i en säkerhetsklass vilket medför att en registerkontroll och ev. en särskild personutredning kommer göras. Svenskt medborgarskap krävs.


Ansökan & kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Filip Andersson, filip.andersson@wiseit.se. Wise IT kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Urval för tjänsten sker löpande.

Välkommen med din ansökan!