Är du en erfarenhet .NET utvecklare och letar efter ett spännande uppdrag? Då kan detta vara intressant för dig!

Uppdragsbeskrivning:

Vår kund söker för närvarande en senior .NET-utvecklare som ska ansluta sig till utvecklingsteamet. Som en integrerad medlem i teamet kommer konsulten att vara involverad i en mängd olika uppgifter och projekt och arbeta nära kollegor för att säkerställa smidig och framgångsrik leverans av mjukvarulösningar.

En av nyckelkomponenterna i kundens utvecklingsmetodik är att de strävar efter att alla ska kunna arbeta med alla uppgifter, istället för att silos-specialisera sig. Därför kommer konsulten att arbeta med de flesta av våra system och kräver därför kunskaper inom .net, byggnad av mikrotjänster i Azure, React/TypeScript och Blazor.

Som en senior medlem i teamet kommer konsulten att ansvara för att ge teknisk vägledning och mentorskap till sina kollegor, och därmed hjälpa till att bygga och upprätthålla en positiv och samarbetsinriktad teamkultur. De förväntas också hålla sig uppdaterade om de senaste utvecklingarna inom .net-teknologi och dela med sig av sin kunskap till det bredare teamet.

Sammanfattningsvis är detta en spännande möjlighet för en talangfull och erfaren .net-utvecklare att ansluta sig till ett dynamiskt och innovativt team och göra en verklig skillnad i utvecklingen av skärande mjukvarulösningar.

Kompetenskrav:

  • Azure
  • React/TypeScript
  • Blazor

Ytterligare praktisk erfarenhet av att utveckla Azure-komponenter och arbeta med bygg-/utgivningspipeliner i Azure DevOps skulle vara mycket fördelaktigt.

Vi söker en kandidat som är positiv, lösningsorienterad och har en ”kan göra”-attityd. En person som inte är rädd för att rulla upp ärmarna och bli involverad där det behövs och som tycker om att stödja och utveckla yngre kollegor.

Omfattning: 100%

Språk: Svenska

Vänligen ansök snarast med:

– Ditt uppdaterade CV

– Timpris (inkl. omkostnader)

– Tillgänglighetsdatum

– En kort motivering varför du är lämplig uppdraget.