Vill du ha en nyckelroll i att designa och forma nya applikationerna? Då kan det här vara ditt nästa drömuppdrag!

Vi söker en UX designer för att ta en nyckelroll i utvecklingen av ett nytt skadehanteringssystem med omkringliggande tjänster. Rollen är lokaliserad i utvecklingsteamet och du kommer att agera som länk mellan produktägare, systemförvaltare och utveckling.

Uppdraget innefattar att utforma användarvänliga applikationer för skadehandläggare och ekonomiavdelningens arbetsverktyg. Du kommer att ha ett stort fokus på att förenkla befintliga processer såsom ärendehantering, attest och betalflöden. Som UX designer kommer du att ha en nyckelroll i att designa och forma de nya applikationerna.

Vi söker en kreativ och kommunikativ UX designer med starka färdigheter inom användbarhets- och interaktionsdesign. Du kommer att behöva leverera konkreta resultat och förankra dessa med olika intressenter, och skapa förutsättningar för teamet att göra delleveranser enligt ett minimum-viable-product tänk.

Vi söker dig som är självgående och har tidigare erfarenhet av att arbeta med liknande uppdrag. Du bör ha en gedigen portfölj som visar på din förmåga att skapa användarcentrerade designlösningar. Om du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö och har en passion för att skapa användarvänliga digitala lösningar, då är detta uppdraget för dig!
 

5-10 års erfarenhet
Omfattning: 100%

Språk: Svenska

Vänligen ansök snarast med:

– Ditt uppdaterade CV

– Timpris (inkl. omkostnader)

– Tillgänglighetsdatum

– En kort motivering varför du är lämplig uppdraget.