Har du erfarenhet av IT-support, lättare infrastruktur och hårdvarulösningar? Vi söker dig som är en glad och energisk person som gillar att jobba i team och bidra till en positiv arbetsmiljö!

Din vardag:

Vi söker en Onsitetekniker med erfarenhet av IT-support, lättare infrastruktur och hårdvarulösningar. Du är en glad och energisk person som gillar att jobba i team och bidra till en positiv arbetsmiljö.

Som Onsitetekniker kommer du att ha en nyckelroll i att ge teknisk support till våra användare. Du kommer att ha erfarenhet av att hantera Active Directory, Windows och Microsoft 365, och ha förmågan att lösa tekniska problem på ett effektivt och snabbt sätt.

Dina dagliga uppgifter kommer att inkludera att diagnostisera och lösa problem, installera programvara och uppdateringar, och ge teknisk support till användare både personligen och via telefon eller e-post.

Vem är du?

För att passa perfekt för rollen som Onsitetekniker bör du ha en passion för teknik och en stark vilja att hjälpa andra människor. Du bör ha en hög grad av teknisk kompetens och erfarenhet av att hantera IT-relaterade problem. Det är viktigt att du har erfarenhet av att arbeta i en kundfokuserad miljö och har en stark förmåga att lösa problem på ett effektivt sätt.

Som Onsitetekniker kommer du att ha en direkt interaktion med användare, så du bör ha utmärkta kommunikationsfärdigheter och vara en god lyssnare. Du bör också vara en representabel teamspelare som kan samarbeta med andra tekniker och anställda inom organisationen. Flytande svenska krävs för denna tjänst.


Passar vi för dig?
 

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jennifer Hult på Jennifer.Hult@wiseit.se.