Är du en C utvecklare som uppskattar funktion och säkerhet? Just nu letar Loomis efter dig! Välkommen till ett internationellt bolag där kunskapsdelning står i fokus! Fortsätt gärna läsa och ansök!

Din vardag

I rollen som utvecklare hos Loomis ingår du i ett team med en handfull Core-produkter där alla har sina ansvarsområden och kompetensområden och du knackar kod främst i C och C#. Du kommer att vara med i hela utvecklingsprocessen; allt från lösningsförslag och estimering av kravställningar, utveckling, testning, deployment och förvaltning.

Produkten du kommer att arbeta med är en stabil modulbaserad legacy-applikation som på sikt ska moderniseras, där får du en viktig roll.

Vem är du?

Du uppskattar och är bekväm med att vara självgående i ditt arbete. För att trivas på jobbet behöver du få vara nytänkande och innovativ och du gillar att kommunicera med både interna och externa stakeholders. Kunskapsdelning är en självklarhet för dig och du är tekniskt intresserad och redo för att sätta dig in i nya produkter.

För att komma in som bäst i rollen tänker vi att du:

  • Har 3+ års erfarenhet av C eller C++
  • Är van att arbeta med SQL
  • Har viss erfarenhet av C#

Passar vi dig?

Loomis Sverige AB är marknadsledande inom värdehantering i Sverige. Basen i verksamheten är att på ett tryggt, säkert, pålitligt och effektivt sätt hantera kontanter och värdeföremål som finns i samhället. Vi är 1200 medarbetare och finns på 15 orter runt om i landet. Loomis är en arbetsplats som eftersträvar mångfald. Koncernen Loomis AB är ett internationellt företag med huvudkontor i Stockholm och dryga 440 platskontor i Europa och USA, med en omsättning på omkring 17 miljarder SEK och drygt 23 000 medarbetare i över 20 länder.

Ansökan

Loomis samarbetar med Wise IT i denna rekrytering och har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Josefine Lindborg på josefine.lindborg@wiseit.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet.