Är du en erfaren Data Engineer? Se hit!

Vi söker en erfaren Data Engineer på senior nivå med expertis inom byggande av pipelines och gärna förmåga att hantera arkitektur- och datastrategier. I denna roll kommer du att spela en nyckelroll i att utveckla robusta dataflöden och säkerställa effektiv datahantering.

Huvudfokus för rollen är att bygga och underhålla data pipelines för att hantera kundens datatillgångar på ett effektivt sätt. Du kommer att vara ansvarig för att designa och implementera skalbara lösningar som möjliggör smidig datahantering, inklusive datainmatning, transformation och utmatning. Din kompetens inom AWS kommer att vara av avgörande betydelse för att dra nytta av dess olika tjänster och verktyg för att säkerställa hög prestanda och tillförlitlighet.

Som en viktig del av rollen förväntas du också ha erfarenhet av att arbeta med Python och AirFlow. Din förmåga att skriva kod i Python och utnyttja AirFlow för att schemalägga och övervaka datatransformationer och arbetsflöden kommer att vara avgörande för att effektivisera och automatisera processerna inom vår datahantering.

Utöver ditt tekniska kunnande är det viktigt att du kan bidra till arkitektur- och datastrategier. Din förmåga att tänka strategiskt och förstå den övergripande bilden kommer att vara till stor nytta för att utforma en framåtriktad datastrategi och säkerställa att kundens datatillgångar möter deras affärsmål.

Vi ser fram emot att din ansökan och välkomna en erfaren Data Engineer till vår kund, som kan hjälpa dem att skapa en skalbar och effektiv datahantering för att stödja deras organisations framgång.

Omfattning: 100%
Språk: Svenska

Vänligen ansök snarast med:

– Ditt uppdaterade CV

– Timpris (inkl. omkostnader)

– Tillgänglighetsdatum

– En kort motivering varför du är lämplig uppdraget.