Är du en passionerad utvecklare som vill vara med och forma framtidens produkter och system för företagare? Läs vidare!

”Vi tror på ett samhälle där framgångsrika företag bidrar till positiv förändring och där entreprenörskap och samhällsnytta samverkar. Att vara en del av vårt team är att vara en del av denna ständiga förändring – en förändring där du har makten att bestämma hur långt du vill nå. Vårt primära fokus är att skapa rätt förutsättningar för att du ska kunna följa din passion tillsammans med oss. Det spelar ingen roll var du kommer ifrån – det är vart du är på väg som intresserar oss. På samma sätt som vi igår inte kunde föreställa oss vad vi är idag, har du möjligheten att vara med och forma vår framtid.”

Din vardag:

 Vi söker efter en erfaren och passionerad Java-/Typescript-utvecklare för vår kunds räkning. I teamet kommer du att arbeta med spännande projekt och vara delaktig i hela produktutvecklingsprocessen. Vi tror du är bekväm med både frontend- och backend och har sedan tidigare arbetat i både områdena. 

Krav:

 • Stark kompetens inom Java och/eller Typescript, med viss erfarenhet av React.
 • Förmåga att hantera frontend- och backend-utveckling.
 • Goda kunskaper i Git för versionshantering.
 • Bor i närområdet av Malmö med möjlighet att vara på kontoret varje vecka vid behov, minst två gånger per vecka.

Meriterande:

 • Jenkins och reaktiv programmering med Project Reactor
 • Kunskap inom testning och tidigare erfarenhet av Scrum Master-rollen
 • C#, Golang eller liknande programmeringsspråk.
 • Kotlin och/eller PHP
 • Kubernetes och Docker

  Vem är du?
  Vi tror du är en person som uppskattar teamarbete och trivs med att samarbeta för att nå gemensamma mål. Du bör även ha en passion för produktutveckling och vara engagerad i att vara delaktig i hela processen. 

  Om Wise IT

  Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

  Ansökan

  Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Erik på erik.stavebring@wiseit.se eller Timmy på timmy.konneus@wiseit.se. Vi tar inte emot ansökningar via mejl utan de sker enbart via den här annonsen.

  Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

  Varmt välkommen med din ansökan!