Nu har du chansen att utveckla din kompetens inom VMware Horizon men även inom andra områden. Vi söker en senior profil med erfarenhet inom området som kan driva projektet och ta det till nya höjder.

Din vardag:

Denna tjänst fokuserar framförallt på VMware Horizon men du får även möjligheten att utvecklas inom andra områden och ger dig möjlighet att utvecklas och växa i din roll över tiden. Du kommer att få möjlighet att arbeta med virtuella desktops, en viktig och specifik komponent inom virtual desktop-teknologi. Denna roll kräver en senior profil som kan ta ansvar och leverera resultat av högsta kvalitet. Ha ansvar för att leda och genomföra projektet framåt ingår även i rollen. Dessutom är du ansvarig för att designa och implementera VMware Horizon-lösningar baserat på företagets behov och krav. Det innebär att skapa en virtuell desktopinfrastruktur (VDI), konfigurera användarprofiler, tillhandahålla virtuella applikationer, säkerställa en robust och skalbar VMware Horizon-miljö. Utöver det ansvar du för att konfigurera och optimera VMware Horizon-miljön för att säkerställa bästa prestanda och tillgänglighet. 

Vem är du?

  • Flera års erfarenhet av att arbeta med VMware Horizon
  • Förmåga att optimera prestanda, hantera drift och felsöka eventuella problem
  • Agera projektledare, kunna ta ansvar för att driva projektet framåt
  • Problemlösare. Kunna analysera och lösa komplexa tekniska utmaningar
  • Du bör vara självgående och kunna ta initiativ för att hitta lösningar
  • Du bör kunna samarbeta med andra teammedlemmar och ha förmågan att leda.
  • God kommunikationsförmåga
  • Flytande svenska


Passar vi för dig?
 

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jennifer Hult på Jennifer.Hult@wiseit.se.