Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta med koordinering och 2nd line-arbete? Då är detta uppdraget för dig!

Uppdragsbeskrivning

Vi söker just nu en Systemspecialist som kommer att vara en viktig del av vår kunds Driftteam, tillsammans med åtta andra personer, inklusive en tjänsteansvarig som kommer att fungera som ditt bollplank.

Som Systemspecialist inom Nätverk och IT-säkerhet kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara att arbeta med frågor relaterade till nätverk och operativ IT-säkerhet. Du kommer att ansvara för beställningar, följa upp leveranser, felsöka och fördela arbete till lokala förmågor (Tex. när nya nät ska sättas upp på säljkontor runt om i landet). När det uppstår problem med nätverket på kontoren, kommer du ibland att vara den som åker ut och felsöker. Dessutom kommer du att bevaka och ansvara för deras 2nd line inom Nätverk.

Du kommer även att delta i spännande projekt och större aktiviteter, såsom regelbundna möten och uppföljningar med extern partner som nyligen infört SOC-Tjänst hos kunden.

Kompetenskrav:

För att passa in i rollen ser vi gärna att du har ett par års erfarenhet inom drift/nätverk där tidigare erfarenhet inom IT-säkerhet och kompetens inom Cisco också är till stor fördel. 

Som person tror vi att du är en någon som är självgående, kommunikativ och trivs med att arbeta i team!

Omfattning: 100%
Språk: Svenska


Vänligen ansök snarast med:

– Ditt uppdaterade CV

– Timpris (inkl. omkostnader)

– Tillgänglighetsdatum

– En kort motivering varför du är lämplig uppdraget.