Om du är en självgående och teknisk kunnig person som är redo att ta sig an utmaningarna i att hantera komplexa servermiljöer, skicka in din ansökan redan idag.

Din vardag:

Vi söker en erfaren Server Operations-specialist för att ansluta till vår kunds team! Som en del av organisationen kommer du att ha en viktig roll i att driva serverinfrastrukturen och säkerställa att det upprätthåller högsta nivå av prestanda och tillgänglighet.

En arbetsdag för en Server Operations Specialisten innefattar att övervaka och optimera serverinfrastrukturen, säkerställa att operativsystem och virtualiseringsmiljöer fungerar korrekt, hantera nätverksinfrastruktur och brandväggsystem, samt lösa tekniska problem och incidenter. Det förekommer även arbete med Microsoft produkter såsom Active Directory, Microsoft 365. Kommunikations- och samarbetsförmågan möjliggör effektivt samarbete inom teamet och säkerställer en smidig drift av servermiljön.

Vem är du?

  • Erfarenhet av serverdrift och hantering av storskaliga serverinfrastrukturer
  • Djup förståelse för operativsystem som Windows Server
  • Erfarenhet av Hyper-V och/eller VMware
  • Kunskap om Cisco Meraki
  • Erfarenhet av övervakningsverktyg och hantering av systemprestanda
  • Erfarenhet av brandväggsystem t.ex. Checkpoint och Palo Alto – Cortex
  • God problemlösningsförmåga och förmåga att arbeta effektivt under tryck
  • Utmärkt kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta i teammiljöer


Passar vi för dig?

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johan Karlsson på mail johan.karlsson@wiseit.se