Har du erfarenhet inom teknisk support eller IT-support? Just nu söker vi en driven person för att hjälpa användare med deras IT-problem på både plats och distans. Är detta du? Sök idag!

Din vardag:

Vi söker en driven person för att hjälpa oss med support på plats och distans. Du kommer att arbeta med att ge IT-stöd till 650 användare. I denna tjänst är du ansvarig för att montera och installera arbetsstationer, samt säkerställa att allt fungerar som det ska för användarna. Dessutom är du behjälplig med att konfigurera och lösa problem med telefoner och datorer på plats. Ge teknisk support till användare genom att använda ärendehanteringssystemet Zendesk och andra verktyg. Utöver det kommer du få hantera ärenden och felsökning av olika IT-problem relaterade till Active Directory, Microsoft 365, Windows, uppdateringar av servrar och mail.

Vem är du?

Du är en självgående person som kan arbeta effektivt med minimalt tillsyn och ta initiativ för att lösa problem. Vi söker en ansvarstagande person som ser till att arbetsuppgifterna slutförs på ett effektivt sätt. Utöver det har du en stark servicekänsla och strävar alltid efter att leverera utmärkt support till användarna. Du är även uppmärksam på detaljer och säkerställer att allt arbete utförs noggrant och korrekt.

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet av att arbeta med ärendehanteringssystem som Zendesk
  • Kompetens inom AD, Windows och iPhone.
  • Kunskap och erfarenhet av montering och installation av arbetsstationer.
  • Erfarenhet av att ge teknisk support på distans.
  • Flytande svenska är ett krav
  • Meriterande: Erfarenhet av Sharepoint och Azure AD.


Passar vi för dig?
 

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.