Tamro AB, Nordens största oberoende logistikpartner av läkemedel söker nu en erfaren databasutvecklare med specialisering inom Microsoft SQL. Vi erbjuder en spännande möjlighet att bli en viktig del av vårt tekniska team och bidra till utvecklingen för våra logistiklösningar.

Din vardag
I denna roll kommer du tillsammans med ditt team att arbeta med att vidareutveckla vår tjänsteplattform där våra kunder själva kan göra beställningar, följa trender, se över saldo och mycket mer för att läkemedel alltid ska finnas tillgängligt för slutanvändaren. Plattformen är transaktionsintensiv och har flera tusen användare där vi hanterar en mängd olika data.

Ditt huvudsakliga ansvar kommer att vara att designa, utveckla och underhålla våra Microsoft SQL-databaser. I denna roll kommer du att utveckla och automatisera flöden så att våra kunder i slutändan kan fatta datadrivna beslut. Genom att säkerställa en effektiv och tillförlitlig lagring, där du automatiserar flöden och hantering av kritisk affärsdata kommer du att spela en avgörande roll för att vår tjänsteplattform ska fungera sömlöst för våra kunder.

Din bakgrund
För att trivas och vara framgångsrik i rollen som databasutvecklare hos Tamro AB ser vi att du har en vidareutbildning inom datavetenskap, eller annat relaterat område. Du bör ha erfarenhet av databasutveckling inom Microsoft SQL Server och vara bekant med SQL-frågor med kunskap och expertis inom databasdesign. Du har erfarenhet av ETL-processer och verktyg för dataintegration, som till exempel SSIS.

Du bör kunna arbeta både självständigt och i team, och ha en stark problemlösningsförmåga samt en flexibilitet och noggrannhet i ditt arbete.

Tamro erbjuder:

  • Kollektivavtal
  • Fri parkering
  • Friskvårdsbidrag
  • Subventionerat läkemedel och fria läkarbesök
  • Egen subventionerad lunchrestaurang
  • Spännande karriärmöjligheter i ett bolag med en viktig samhällsfunktion

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar vi med Wise IT för ytterligare frågor angående rollen vänligen kontakta rekryteringskonsult, Adam Troedsson på 0766-202903, adam.troedsson@wiseit.se.

Om Tamro
Tamro äger inte några apotek – eller några läkemedel för den delen. Det Tamro däremot har är nära 100 års erfarenhet av att arbeta med allas bästa för ögonen. Av att se till att läkemedel, hälsoartiklar och sjukvårdsprodukter når fram dit och när de ska. Tamros fokus ligger på att underlätta vardagen för myndigheter, läkemedelstillverkare, apotek, sjukhus, konsumenter och patienter. Tamros roll som oberoende bidrar till att skapa en både säker och jämlik tillgång till läkemedel. Något som aldrig får sluta prioriteras av alla aktörer inom vårdsystemet. Med ett ofärgat perspektiv vill Tamro fortsätta skapa värde för hela ekosystemet.