Tänk dig ett karriärsval där du har möjlighet att göra betydande framsteg och kontinuerligt växa. Hos oss har du möjlighet att hitta din specialisering oavsett område och arbeta med senaste tekniken.

JOINA VÅRT TEAM

Vi ger dig möjlighet att byta uppdrag, avdelning eller till och med företag – när du vill och enligt dina egna önskemål. Med attraktiv lön, trygghet, ett omfattande nätverk och fantastiska förmåner erbjuder vi dig en karriär där du blir eftertraktad på marknaden.

Du slipper själv jaga dessa möjligheter, vi är de som aktivt söker uppdrag för dig. Vi tar ansvar för att hålla oss uppdaterade om din profil och kan matcha dig med den perfekta uppdragsgivaren. Du kan lita på att vi kommer att vara där för dig, stöttande genom varje steg på din karriärsresa.

DIN VARDAG

Vi är glada över att kunna erbjuda dig en unik möjlighet att bli en värdefull medlem i Wise IT:s team som IT-konsult inom infrastruktur. Genom att ansluta till oss kommer du att få delta i en fascinerande och stimulerande roll, med möjlighet att arbeta på både kort- och långsiktiga uppdrag åt en mångfaldig kundbas som inkluderar både kommersiella och offentliga organisationer.

Som IT-konsult inom infrastruktur hos Wise IT kommer du att möta en mängd fängslande och utmanande arbetsuppgifter. Du kommer att förse våra kunder med driftlösningar av högsta kvalitet på olika nivåer, vilket kommer att bidra till deras framgång och effektivitet. Genom att tillämpa din tekniska expertis och problemlösningsförmåga kommer du att utgöra en ovärderlig tillgång för våra kunder och hjälpa dem att hantera sina IT-utmaningar på bästa tänkbara sätt.

VEM ÄR DU

Vi söker en passionerad och driven individ med stark teknisk kompetens och förmåga att leverera resultat i en snabbt föränderlig miljö. Du bör vara självgående och ha en stark analytisk förmåga för att kunna identifiera och lösa komplexa IT-utmaningar. En stark kommunikationsförmåga är också viktig, eftersom du kommer att samarbeta med både tekniska och icke-tekniska intressenter för att förstå och uppfylla deras behov. För att trivas och lyckas i rollen som IT-konsult hos oss är det viktigt att du är nyfiken och brinner för att hålla dig uppdaterad om de senaste tekniska trenderna och innovationerna. Vi värdesätter också en stark arbetsmoral, noggrannhet och förmågan att leverera högkvalitativt arbete inom angivna tidsramar.

För att vara en stark kandidat för denna roll bör du ha en teknisk utbildning och/eller påvisad erfarenhet inom några av följande kompetensområden:

  • Microsoft Windows Server 2012-2022, Linux
  • Microsoft Azure/AWS, Microsoft 365
  • VM-Ware, Hyper-V, Citrix
  • Active Directory, Azure AD, DNS, GPO
  • Nätverk (brandväggar, routing, switching)
  • SQL (MSSQL, MYSQL)
  • Powershell scripting
  • ITIL
  • Svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

VI ÄR WISE IT

Vi är experter på kompetenslösningar inom IT. På Wise IT är vi en engagerad grupp som samarbetar för att bistå individer och företag att nå sin fulla potential och förverkliga sina ambitioner.

Varför gör vi det vi gör? Det enkla svaret är att vi genuint bryr oss. För oss är det helt avgörande att vi lyssnar noga för att förstå, på riktigt förstå, samt dela våra erfarenheter och vår kunskap – för att få saker att hända. Människan har en självklar plats i en framtida teknikutveckling, och genom våra insatser utmanar vi en traditionell bransch och förändrar framtiden för företag och individer. Vi gör det på vårt sätt – och rustade med passion och mod, tar vi risker och tänker utanför boxen. Vi går upp varje morgon för att göra skillnad! Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar via denna länk.