Är du i startsträckan på din karriär som .Net-utvecklare? Vill du arbeta på ett snabbfotat bolag med bra struktur där det finns stora möjligheter till att växa och ta större ansvar framåt? Då tror vi att du passar bra för rollen som Junior .Net-utvecklare på Sefina Pantbank AB. Sök tjänsten idag!

 

Din vardag:

Som Junior .Net-utvecklare på Sefina Pantbank AB kommer dina arbetsuppgifter innehålla nyutveckling och förvaltning av Sefinas kärnsystem. Kärnsystemet används bl.a. i 21 butiker runtom i Sverige och skall nu även rullas ut i grannlandet Finland. Där kommer du in och tillsammans med dina framtida kollegor kommer ni ansvara för att implementera detta och se till att rätt funktioner tillämpas. 

Några av dina arbetsuppgifter kommer även innebära:

 • Bygga kunskap internt och utvecklas framåt
 • Utveckla tillsammans med kollegor i Sverige, Finland och Polen
 • Diskutera lösningar tillsammans med produktansvarig
 • Implementera nya funktioner och förvalta funktioner som redan är implementerade


Vem är du?

Som person tror vi att du är nyfiken, självgående och har ett öga för detaljer. Du arbetar på ett prestigelöst sätt och integrerar kollegor och berörda parter vid behov. Men framförallt tycker du om att koda!

Utöver de personliga egenskaperna ser vi även att en del tekniska delar behöver vara på plats för att du skall känna dig bekväm i rollen. Dessa krav är följande:

 • 2-3 års arbetslivserfarenhet inom utveckling, främst .Net, C#, .Net Core
 • Kunskap inom Microsoft SQL
 • Frontendkunskap – HTML, JavaScript, CSS, JSON och RestAPI.
 • Talar engelska och svenska flytande.

Meriterande är även:

 • Azure DevOps
 • Intune
 • Xamarin
 • XML
 • Razor Pages
 • VCF & VPFPassar vi för dig?

 

På Sefina Pantbank AB erbjuder vi dig en dynamisk arbetsmiljö som består av passionerade och drivna kollegor med en positiv attityd. Du kommer att vara en del av ett team som arbetar nära varandra, hjälper varandra och värdesätter en positiv atmosfär på arbetsplatsen. Sefina är kollektivavtalsanslutna och vi erbjuder förmåner i form av löpande produktutbildningar, friskvårdsbidrag, rikskuponger, träningsaktiviteter, mässor m.m.

På Sefina strävar vi efter mångfald och välkomnar därför alla sökanden oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. I denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. Ett krav för anställning är godkänt resultat på registerkontroll och kreditupplysning, som kommer att genomföras med anledning av att du i tjänsten självständigt hanterar värden. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhetsmedvetande.

 

Kontaktperson I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Jesper Nyström, 076 199 33 72. Wise IT kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då de värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur de behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

 

Om Sefina som bolag
Sefina är Nordens största pantbankskedja som grundades redan 1884. Sefina ägs av svenska Super Voucher AB, som bildades 2021, och som också äger Finska Helsingin Pantti Oy (HPO). Idag är vi totalt närmare 140 medarbetare med huvudkontor i Stockholm, 20 butiker i Sverige under varumärket Sefina och 12 butiker i Finland under varumärket Helsingin Pantti Oy (HPO). Sefinas huvudkontor samt koncernfunktioner finns på Kungsholmen i Stockholm och här samarbetar de operativa avdelningarna, HR, IT, utbildning, operativt, marknad och ekonomi för att ge service i världsklass till våra butiker. Bakom kulisserna arbetar vi både strategiskt och operativt för att se till att verksamheten fortsätter att vara en modern pantbank i framkant. Fokus ligger på att möta våra kunders behov och att kunna ge det lilla extra. Med passion och expertis arbetar vi med exklusiva varumärken, konst, guld och värdefulla smycken och klockor. Företagsgruppen har en starkt växande e-handelsverksamhet.