Drivs du av att jobba med människor och av att ge service i världsklass? Har du erfarenhet av arbete inom IT-support av både mjukvara och hårdvara? 

Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Rollen

Just nu söker vi på Wise IT en onsite-tekniker till våra uppdrag i Stockholm. I dina arbetsuppgifter ingår att supportera på plats samt lösa problem för båda hård- och mjukvara. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och kan inkludera allt från att lösa lösenordsproblem till att utföra installationer och felsökningar av både datorer och mobila enheter. Vad är du bra på? Vilka områden vill du utveckla?

Om dig

Vi på Wise IT söker dig som har erfarenhet av arbete inom IT-support med minst 2 års erfarenhet.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av följande: 

  • Arbete som onsite-tekniker alternativt jobbat som 2nd line support.
  • Kompetens inom Active Directory, Azure samt Intune.

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har en professionell framtoning. Det är också viktigt att du har lätt för att identifiera problem och hitta lösningar.

För såväl oss på Wise IT som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvarata all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Ansökan

Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Louise Bosshammar på louise.bosshammar@wiseit.se. Vi hanterar inte ansökningar via e-post för att säkerställa din personliga integritet. Läs mer om vår hantering av personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Om Wise IT

Vi är experter på kompetenslösningar inom IT. I en snabbföränderlig värld och med teknikdriven utveckling behöver företag och organisationer säkra konkurrenskraftig IT-kompetens. Vi är övertygade om att alla har sin egen superkraft och att med rätt samarbeten, på rätt ställe och med rätt förutsättningar uppstår magi. Vi erbjuder enkla och anpassade konsult- och rekryteringslösningar som gör skillnad för dig och ditt företag.

Hoppas vi ses snart !