Vi på Wise IT vill hitta dig som brinner för människan kopplat till tekniken. Vi är ett konsultteam som älskar att hitta nya konsulter inom Business IT och verksamhetsnära IT-roller. Vill du vara en av oss?

Din vardag

I rollen som konsultchef kommer du att bygga ditt konsultteam och utveckla dina konsulter i deras karriärer. Som konsultchef gäller det att du tycker om att ha en bred roll då du arbetar nära dina befintliga kunder samtidigt som du även träffar många nya IT-chefer, förvaltningschefer och IT-driftchefer. Utöver dina kunder så är du väldigt nära dina konsulter som oftast arbetar som tekniska projektledare, Service Delivery Managers, förvaltningsledare, systemförvaltare, IT-koordinatorer eller är tekniska IT-specialister. Du anordnar konsultevent med oss kollegor- gärna över teamgränserna och gärna med full energi och glädje.

Vi som är dina kollegor på kontoret är också konsultchefer eller arbetar som kandidatansvarig eller säljare. Vi tycker om att arbeta tillsammans och vi har gemensamma mål. Hos oss på Wise IT finns det alltid att göra, vi träffar de mest eftertraktade kandidaterna, vi har vassa konsulter och vi tycker om att hitta nya konsulter till våra kunder! Vill du bli en av oss?

Vem är du?

Du som söker ska tycka om att arbeta i ett snabbväxande företag med korta beslutsvägar och högt tempo. Du kommer att vara en del av Wise IT och hela Wise Group-koncernen som består av en hel massa kompetenta och härliga kollegor. Vi sitter på flera våningsplan i en av Hötorgsskraporna mitt i Stockholm city.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Mukka, Affärsområdesansvarig på mail Linda.mukka@wiseit.se alt 0735 21 65 81. Eftersom Wise IT är ett ledande företag så är det upp till dig hur långt du vill nå inom Wise Group – och det menar vi! Vi ser fram mot att höra från dig!

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Passar vi dig?

Wise IT är ett konsult- och rekryteringsföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Vi står vi bakom dig hela vägen – i ditt nästa steg.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Centralt läge
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Eget ansvar

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV