Nu växer vi och letar efter dig som vill arbeta i en global miljö med många spännande projekt – stora som små! Vi letar efter dig som är strukturerad, noggrann och eftersträvar kvalitet i din leverans och samtidigt älskar att jobba i team.

Din vardag

Som projektledare hos oss kommer du vara en del av vårt projektkontor där totalt 15 projektledare ingår. För oss är det viktigt att du får leverera den kvalitet du eftersträvar och därför jobbar vi alltid mot att du har max 3 projekt igång samtidigt. Projekten kan variera i storlek och exempel på projekt kan vara implementation av nya systemlösningar. Vi arbetar också för att projektet skall matcha dig som projektledare i utmaning och kompetens.

I rollen ingår ett helhetsansvar för dina projekt och att ta fram en projektplan för dessa. I ditt arbete kommer du också att ta fram realistiska tidplaner samt planera och följa upp projektets budget och resurser både inom Sverige och globalt. Du kommer också ha löpande kontakt med styrgrupper, verksamhet och koncernledning. Schenker har tagit fram en egen projektmodell som du kommer att jobba efter.

Projektkontoret sitter i öppet landskap och det är en positiv stämning där du kommer få stöttning vid behov. Du får också en kompis på jobbet som stöttar lite extra så att du kommer in i gruppen och på Schenker. Du blir en del av ett härligt gäng som tycker det är viktigt att ha kul på jobbet och olika trivselaktiviteter är ett återkommande inslag.

Vem är du?

Som person är du kommunikativ, strukturerad, har lätt för att samarbeta och kan motivera projektgrupper att nå uppsatta mål. Vi ser att du har några års erfarenhet av att leda projekt med budgetansvar och har en bakgrund inom IT. I rollen är det viktigt att du är driven, självgående, kvalitetsmedveten och van vid att dokumentera ditt arbete.

Det är meriterande om du har PMP-certifiering och erfarenhet av JIRA och/eller Confluence.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

DB Schenker erbjuder, utvecklar och producerar transporter. Utöver det tillhandahåller vi också spetskompetens inom logistik- och informationstjänster. Efter nästan 100 års verksamhet har vi blivit rätt rutinerade och i dag är vi störst på den svenska marknaden.

DB Schenker i Sverige är dotterbolag till tyska statligt ägda Deutsche Bahn, vi är sammanlagt 3.500 personer fördelade på 25 distrikt över hela landet.

Läs mer om oss här:
www.schenker.se

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV