Vi söker för kunds räkning en integrationskonsult som vill utvecklas och fokusera inom området och få möjlighet att vara involverad i alla delar av integrationsarbetet och därmed bredda sin kompetens.
Företaget arbetar ständigt med att förbättra sina integrationslösningar tillsammans med sina kunder och partners och de har som ambition att vara marknadsledande när det kommer till innovativa och hållbara logistiklösningar.

Din vardag

I rollen som integrationskonsult kommer du vara en del av en mindre grupp där ni tillsammans arbetar med befintlig leverans samtidigt som ni vidareutvecklar det tjänsteutbud som redan finns. Tjänsterna rullar dygnet runt och dagligt underhåll och support är verksamhetskritiskt.

Som integrationskonsult kommer du arbeta mot många kontaktytor, både i samarbete med kollegor i en internationell miljö men även mot andra interna IT-funktioner och externa IT-partners.

I rollen som integrationskonsult kommer du:

  • Vara medansvarig för att driva arbetet med implementation och underhåll av integrationer
  • Ansvara för dagligt underhåll och support. Inklusive övervakning av transaktioner
  • Skapa och underhålla en strukturerad dokumentation
  • Utveckling av nya integrationer enligt kundförfrågningar

Vem är du?

Du har en bakgrund som systemvetare eller motsvarande. Vi letar efter dig som drivs av att utvecklas och som trivs i en utmanande roll som ställer höga krav på snabblärdhet och flexibilitet.

Eftersom koncernspråket är på engelska ser vi att du har god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift.

För tillsättningen av denna roll kommer vi lägga stor vid personlig lämplighet.

Passar vi dig?

Wise IT är ett konsult- och rekryteringsföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Vi står vi bakom dig hela vägen – i ditt nästa steg.

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV