Om du brinner för att leverera enastående service och trivs i en föränderlig miljö, kan denna roll vara en möjlighet för dig. Sök rollen idag !


Vår kund som verkar inom vårdbranschen, söker nu deras nästa stjärna för rollen som IT-support tekniker. Du kommer få vara en viktig del i deras utvecklingsresa samtidigt som du tillhör en trygg och trivsam arbetsmiljö. Låter det intressant? Sök till oss ! 

Rollen

Här kommer du ge förstärkning till ett härligt och sammansvetsat team. I arbetsuppgifterna ingår att ta emot inkommande ärenden via mejl, telefon, ärendehanteringssystem, samt ge support på plats hos användarna på kontoret.
Ditt huvudsakliga ansvar blir att supportera via en helpdesk, telefon, chatt och fjärrstyrning där alla supportärenden registreras via ett befintligt ärendehanteringssystem.

Vidare kommer du att:

  • Lösa incidenter och förfrågningar för den digitala arbetsplatsen (datorer, mobila enheter, Microsoft 365 och applikationer/system).
  • Registrera inkommande samtal och chattar i ärendehanteringssystemet.
  • Prioritera en hög grad av kundservice för alla supportfrågor samt bemanna helpdesk.

Om dig

Du tycker om att bemöta människor och att hjälpa till i deras vardag. Vi ser att du har en positiv inställning och har lätt för att bygga kundrelationer och trivs med det.

Vidare ser vi gärna att du:

  • Har erfarenhet av att tillhandahålla IT-support via telefon, chatt och e-post.
  • Besitter teknisk kompetens inom användning av Active Directory.
  • Har gedigen erfarenhet och kompetens när det kommer till att erbjuda support för Microsoft 365 och Microsoft Office, oavsett om det är i en Windows- eller Mac-miljö.
  • Är skicklig i att använda ärendehanteringssystem.

Vi erbjuder

När du börjar hos oss som konsult på Wise IT blir du en del av vår gemenskap. Du får kollegor runt om i Sverige på alla regionala Wise IT kontor och även med våra andra konsulter som sitter ute på uppdrag hos våra kunder.

Du har en dedikerad konsultchef som stötta dig och din utveckling. Vi hjälper dig hitta nya vägar genom att prova på nya roller och nya branscher, för oss är det viktigt att du trivs på din arbetsplats. Vi ser till att du hamnar på ett bra bolag under ditt uppdrag och att uppdragen ligger i linje med hur du vill utvecklas framöver.

Vill du vara med på vår resa? Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

ANSÖKAN

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Louise Bosshammar (louise.bosshammar@wiseit.se). Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Vi ser fram emot din ansökan!