Support- Onsitetekniker

Nu söker vi för kunders räkning ett flertal Support- Onsitetekniker som vill utvecklas och ta sitt nästa steg, välkommen till oss på Wise IT!

Din vardag

I rollen kommer du arbeta med frågor som rör IT-driften hos våra kunder, som är stora och välkända företag i Göteborg med flera olika verksamhetsområden. Du kommer säkerställa att den dagliga IT driften fungerar samt vara delaktig i olika större centrala projekt inom bolagen. Projekten inom hård- & mjukvara och andra IT-relaterade komponenter där du tillsammans med dina kollegor utvecklar och säkerställer driften.

Tjänsternas placering är i och runt Göteborg, vissa av uppdragen kan innebära att resor förekommer.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, flera tjänster är aktuella.

Vem är du?

Du har ett genuint intresse för IT och arbetat minst 2 till 3 år med support och känner dig redo att ta nästa steg. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande och vill ta nästa steg från en tidigare supportroll.

Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med IT-support och bredare kunskap av felsökning och IT-förståelse. Det är meriterande med erfarenhet från att tidigare arbetat som support- onsitetekniker eller har en bred IT-kunskap inom nätverk. Du är en stabil och trygg person som har en hög kommunikativ förmåga, för att konstruktivt kunna föra en dialog med dina kollegor. Vi ser gärna att du vill utvecklas i din roll inom IT både med klient, server som nätverk. 

Önskemål

  • Tidigare arbetat som support- onsitetekniker eller med nätverk.
  • Stor förståelse av Active Directory, Group Policy och förståelse av PowerShell
  • Eller har minst 2 års erfarenhet inom IT-support alt. service eller BackOfficefunktioner av större miljöer.
  • Meriterande med kunskap inom Office 365, Azure eller SCCM.
  • Hög kommunikativ förmåga
  • Mycket hög servicekänsla
  • Bred teknisk kunskap
  • Kan uttrycka dig mycket väl på svenska och engelska – i både tal och skrift
  • Ett av uppdragen är fransktalande meriterande

Passar vi dig?

Wise IT är ett konsult- och rekryteringsföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Vi står vi bakom dig hela vägen – i ditt nästa steg.

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV