Har du bred kunskap inom Microsoft – från Office 365 till SQL server och även tidigare erfarenhet av implementationer och uppgraderingar av olika system? Vi söker dig som är underkonsult och är redo för att ta dig an ett nytt uppdrag med fokus på IT-infrastruktur i Falkenbergsområdet!

Din vardag

I rollen som konsult inom IT-infrastruktur kommer du dels vara behjälplig mot kund med bland annat implementationer och uppgraderingar av olika system men även jobba med IT-drift kopplat till olika siter i Falkensbergsområdet. Du kommer arbeta tätt tillsammans med kollegor inom den egna enheten som t ex systemvetare men även ha daglig kontakt med både kunder och slutanvändare.

Vem är du?

Vi ser att du har teknisk kompetens inom antingen klient, server eller nätverk.

Vi söker dig som har:

  • Minst 5 års dokumenterad erfarenhet av av att arbeta inom områdena klient, server eller nätverk.
  • Certifiering inom Microsoft, VMware är meriterande
  • Erfarenhet som projektledare är meriterande
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Vidare så tror vi att passar in i beskrivningen: Driven, självständig och förändringsbenägen.

Passar vi dig?

Wise IT är ett konsult- och rekryteringsföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Vi står vi bakom dig hela vägen – i ditt nästa steg.

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV