HVD Group utvecklas snabbt och arbetar hårt för att erövra den europeiska marknaden för programvara för hantverkare. Vår vision är att bli ledande inom den europeiska marknaden när det gäller att tillhandahålla affärssystem och tjänster för hantverksindustrin. Vi söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa i rollen som Affärssystemskonsult, där du blir specialist inom vårt affärssystem Entré. Missa inte chansen – ansök redan idag!

Din vardag

Som Entré-konsult kommer du att arbeta praktiskt med att konfigurera systemet, leda aktiviteter för kunder, underlätta träning i vårt ERP-system och säkerställa framgångsrik användning hos våra kunder i processerna inom lön och/eller redovisning. Du kommer att samarbeta med olika avdelningar, självständigt utföra order och spela en avgörande roll i våra projektleveranser.

Du kommer bland annat att:

  • Engagera dig med kunder och självständigt utföra systemförändringar i Entré.
  • Planera, genomföra och noggrant följa upp order eller leveranser inom projekt, inklusive noggrann tidsrapportering, dokumentation och verifiering.
  • Samarbeta med säljare, projektledare och avdelningschefer för att säkerställa en smidig integrering av Entré i olika affärsprocesser.
  • Säkerställa grundlig testning, dokumentation och underlätta en problemfri överlämning till supportavdelningen för löpande underhåll och kundsupport.
  • Bygga expertis i Entré-produkten, aktivt utveckla kompetens och proaktivt dela kunskap inom teamet.

Du rapporterar till Head of Professional Services och tjänsten tillhör vårt kontor i Danderyd där distansarbete är möjligt.

Vem är du?

Vi söker dig som är en organiserad, proaktiv och kundcentrerad person som gillar att samarbeta. Du är inte rädd för att visa självledarskap när det gäller att möta kundens behov och lösa problem. Din förmåga att ta egna initiativ och agera proaktivt gentemot kunderna kommer att vara avgörande för din framgång i rollen. 

För att lyckas i rollen tror vi att du:

  • Har minst 2 års erfarenhet av ERP-system.
  • Har relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet.
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har hanterat funktioner inom redovisning och lönehantering och har erfarenhet av processer inom området. Det är även meriterande om du har kunskap av SQL och om du har erfarenhet inom bygg- eller hantverksindustrin och förståelse för arbetsflöden inom dessa områden. 

Passar vi dig?

Hantverksdata är byggt för dig som bygger landet. Vi erbjuder våra kunder marknadsledande molnbaserade affärssystem för entreprenad och servicebranschen. Starka tekniska lösningar tillsammans med en kundservice i världsklass för att vi efter 50 år kan fortsätta erbjuda den allra bästa upplevelsen för våra kunder. Hantverksdata är idag över 100 drivna och engagerade kollegor som arbetar i olika roller men med ett gemensamt mål. Vi använder vår breda kunskap till att skapa en positiv miljö där vi kan lära av varandra för att nå nya höjder tillsammans! Hantverksdata är en del av HVD Group som finns representerade i fem länder med över 300 anställda.

Hur är det att jobba hos oss

Hantverksdata har genom åren byggt upp en familjär och trygg arbetsmiljö, med hjälp av kompetens, framåtsträvande och dedikation. Utöver det så erbjuder vi dig härliga arbetskamrater och en företagskultur som skapar en känsla av tillhörighet och tillit. Läs mer på www.hantverksdata.se.

Ansökan & kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Hantverksdata med Wise IT. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Anja Widell på anja.widell@wiseit.se.

Wise IT kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!