Web and Application Security Officier till Dahl Sverige

IT-avdelningen på Dahl ingår koncernen i Saint Gobain Nordic Distribution har en spännande resa framför sig då de bygger upp en IT-avdelning för framtiden. Digitalisering och ett nära samarbete med verksamheten är i fokus. Web and Application Security Officier är en ny roll hos Dahl där du kommer du rapportera till Dahls CIO och agera som en kontrollerande funktion mot bolagets IT-avdelning och resterande av Saint Gobain Distribution Sveriges webb, system och applikationer.

I denna roll kommer du ansvara för att webb-, applikation-, och systemsäkerheten efterlevs och uppföljs och är i linje med Saint Gobains satta säkerhetskrav. Du kommer att utföra kontroller och riskanalyser inom de givna områdena och se över IT-säkerheten. Vidare kommer du sitta med hantering av IT-Säkerhetsincidenter samtidigt med uppföljning av interna och externa audits. 
Utöver detta kommer du ha mycket kontakt med huvudkontoret i Paris och de andra i samma roll på de övriga bolagen på internationell nivå.

VEM ÄR DU

Vi söker dig som vill ha ett helhetsansvar för IT-säkerhet. Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet inom IT, förslagsvis en bakgrund som projektledare, förvaltningsledare, IT-säkerhetstekniker eller dylikt. Du har tidigare erfarenhet arbetat med IT-säkerhet, dokumentering och gärna i projektintensiv organisation. Du är van att planera, koordinera och kommunicera med olika intressenter. Som person är du strukturerad, pedagogisk och erhåller hög integritet.
Detta kompletterar du med en högskoleutbildning och flytande kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift.

I denna rekrytering samarbetar Dahl Sverige AB med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nadja Zeki, nadja.zeki@wiseit.se. Urval sker löpande. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

 

Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen, med snart 100-årig erfarenhet. Runt om i Sverige har Dahl ett sjuttiotal butiker, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Dahl har drygt 1 000 medarbetare som ständigt strävar efter att deras kunder ska uppleva dem som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta — vilket också är företagets ledord. I Dahls ingår förutom VVS även Mark & VA, Industri, Fastighet och Kyla, med brett sortiment och god kunskap. Dahl Sverige AB är en del av Saint-Gobain Distribution Nordic AB.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Duktiga och roliga kollegor
  • Eget ansvar
  • Fast lön
  • Flextid

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV