Vill du vara del i en stor organisation där man är mån om att ha en bra arbetsmiljö och där du får arbeta mellan tekniken och övriga verksamheten? I rollen som applikationsförvaltare är du del av ett team på fem personer där ni samarbetar för att ta hand om företagets cirka 100 applikationer.

Din vardag

Du blir del av ett mindre team applikationsförvaltare som i dagsläget ansvarar för cirka 100 applikationer, både egenutvecklade och standardsystem. IT-avdelningen har nyligen omorganiserats och du kommer få vara med och skapa processer, utbilda resten av organisationen i den nya strukturen och även agera tyngre support på de befintliga applikationerna.

Du kommer arbeta operativt och ha mycket kontakt med leverantörer och interna intressenter. Applikationerna är Windowsbaserade och du kommer att få ansvara för en specifik del av de befintliga applikationerna.

IT-avdelningen ansvarar för koncernens nordiska enheter och resor inom norra Europa förekommer.

Vem är du?

För att trivas i rollen som applikationsförvaltare har du en grundläggande teknisk bakgrund, kanske från en IT-support eller IT-drift. Du trivs i en roll där du kan kombinera din tekniska erfarenhet med din känsla för processer och kommunikation. Du behöver kunna ta till dig hur system är uppbyggda och kunna omsätta verksamhetens diskussioner till tekniska kravspecar. Du har erfarenhet från projektarbete och är van att föra dialog på olika verksamhetsnivåer. Du är även en prestigelös teamplayer.

Passar vi dig?

Den här rollen är för anställning hos en av våra internationella kunder med kontor i Liljeholmen. Företagets IT-avdelning har i dagsläget cirka 20 anställda och är måna om att skapa en väldigt bra arbetsmiljö med flexibla arbetstimmar och goda villkor.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Duktiga och roliga kollegor

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV