DIN VARDAG

Som EDI-utvecklare kommer fokus ligga på arbete med integrationer, SQL-databaser och support.
Supportärendena kan var högt och lågt, allt ifrån upplägg av användare till mer avancerad problemlösning och felsökning.
Detta är en bred roll där man kommer få testa på mycket olika saker. Har du egna idéer på hur man till exempel kan förbättra arbetsflöden så är det välkommet.
Momentum sitter idag på två integrationsplattformar som bygger på java och en SQL server.
Man gör nu en resa mot att standardisera sina processer och öka integrationen med kunder och leverantörer.
Momentum har en flexibel IT-avdelning där människor med olika arbetslivsbakgrunder jobbar tätt ihop för att nå gemensamma mål. Man arbetar både mot interna avdelningar samt med integrationskopplingarna mot externa kunder och leverantörer.

VEM ÄR DU?

Som person är du prestigelös, tycker det är kul att jobba i grupp och gillar att dela med dig av din kunskap. Vi ser gärna att du har arbetat en del med SQL.
Det viktigaste är att ha ett driv och motivationen att lära känna organisationen, kollegorna och leverantörerna.
Man behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av EDI hantering, men en vilja att lära sig.
Du ska ha lätt för att kommunicera och vara engagerad i ditt dagliga arbete.

OM FÖRETAGET:

Momentum är verksamma i Skandinavien och är en av Sveriges ledande leverantörer av industrikomponenter med lokal lagerhållning och försäljning på ett 30-tal orter i Sverige samt dotterbolag i Norge och Danmark. De har ca 270 serviceinriktade medarbetare inom koncernen. Momentum förser deras kunder med lokal tillgänglighet till produkter, know-how från ledande tillverkare, kundanpassade produktutbildningar, logistiklösningar och jourservice är några hjälpverktyg. Vi ingår i den börsnoterade koncernen Momentum Group.

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV