Det här är möjligheten för dig som har erfarenhet av IT-drift av Windows server och som är intresserad av att arbeta med Azure att få arbeta i en senior teknikerroll mitt i centrala Stockholm!

Din vardag

I rollen kommer du att arbeta med förvaltning och utveckling av företagets plattform så att den möter kraven på en stabil, modern och säker plattform som är anpassad efter verksamhetens behov. Du kommer främst att arbeta operativt och i nära samarbete med dina kollegor. Tjänstens fokus ligger inom drift och förvaltning av produkter inom Microsoft-sfären samt bolagets verksamhetssystem. I rollen ingår också att vara intern teknikägare inom fokusområdet. Du kommer agera tredje linjens support gentemot användare och leverantörer. Du kommer även att i DevOps-form delta i och driva tekniska projekt samt samarbeta med utveckling kring internt utvecklade system.

Vem är du?

Du känner dig trygg att arbeta med IT-drift i komplexa miljöer och har gärna erfarenhet från myndigheter eller finansbranschen. Du har erfarenhet av virtualisering, förståelse för nätverk och säkerhetstekniker. Du har även koll på ITIL och om du har kikat på Azure är det en stor fördel då det är en väg företaget kommer gå inom snar framtid.

För att trivas som bäst är du kommunikativ, noggrann och en person som trivs med att arbeta tillsammans med dina kollegor. Du kommer att få en central roll på företaget och du kommer tillföra uppskattat värde till organisationen.

Den här rollen är hos en av våra kunder mitt i centrala Stockholm. Du kommer arbeta tätt tillsammans med övriga kollegor på IT-driften och det här är en arbetsplats där du välkomnas av en glad och härlig stämning!

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV