Candidator söker vi en kunnig, driven och social Teknisk Presale som på ett affärsmässigt sätt kan presentera tekniska lösningar till företagets kunder. Är det dig vi söker?

Om tjänsten

Som Teknisk Presale använder du ditt tekniska kunnande och din sociala och kundorienterade förmåga i dialog med Candidators kunder genom att ta fram lösningsförslag i nära samarbete med sälj- och levererande organisation. Du arbetar med frihet under ansvar och deltar i projekt från ax till limpa. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att utforma lösningsförslag, delta i upphandlingar samt presentera leveransbeskrivning för kunden. Du har förmågan att kunna sätta dig in i kundens behov och deras nuvarande tekniska lösning för att därefter presentera en attraktiv lösning.

Vem är du?

Vi tror att du har ett flertal års erfarenhet från IT-branschen, kanske som IT-konsult. Du har en hög teknisk kompetens inom IT-infrastruktur och kanske specialistkunskaper inom exempelvis Microsoft Azure. Du behöver vara kundorienterad, social och ha förmågan att utmana kunden för att hitta den bästa lösningen. Du är självgående, driven och tar ett stort eget ansvar, både för dina arbetsuppgifter såväl som gemensamma utmaningar i det säljande team du ingår i.

Passar vi dig?

Candidator är en nordisk IT-partner som genom en stark kundupplevelse och verksamhetsförståelse levererar IT som tjänst till företag och organisationer. Vår uppriktighet, kompetens och vårt engagemang ger nöjda kunder. Som medarbetare på Candidator blir du en viktig kugge hos ett expansivt företag inom IT-branschen. Gott kamratskap och kontinuerlig utveckling är ledord för oss för att åstadkomma stimulerande uppdrag.

Ansökan

Candidator jobbar tillsammans med Wise IT i denna rekrytering. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Anders Johansson via mail anders.johansson@wiseit.se eller på telefon 072-306 3526. Välkommen med din ansökan via vårt webformulär. Skicka gärna in din ansökan snarast då ansökningar behandlas löpande (inga ansökningar via mail).

Om Candidator

Candidator är ett framgångsrikt IT-företag som levererar kompletta IT-drift-, telefoni- och outsourcingtjänster till företag och organisationer på den nordiska marknaden under devisen ”Make IT simple”. Vår strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar. Candidator har idag åtta kontor i Sverige och Norge med ca. 400 anställda.

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV