Har du tidigare arbetat med IT och support? Nu söker vi en IT-supportmedarbetare till Axfood som ska stärka deras interna servicedesk och hjälpa anställda med deras klientrelaterade IT-problem. Du får möjligheten att arbeta i en spännande IT-miljö hos ett väletablerat och marknadsledande företag, samtidigt som du utvecklas inom IT-support.

Din vardag

När du kommer in genom dörrarna till kontoret på Axfood möts du av en energifull atmosfär, där trevligt bemötande och hjälpsamhet är en självklarhet. Axfood har gott ledarskap som ger utrymme för en öppen företagskultur där alla är välkomna.

På IT-supporten arbetas det proaktivt med processer för att säkra morgondagens lösningar och ge de anställda de förutsättningar och verktyg som behövs för att leverera en välfungerande IT-funktion. Inledningsvis får du en ordentlig upplärning där ni går igenom alla områden du kommer verka inom. Din roll kommer innebära IT-support åt Axfoods internt anställda av mjukvara såväl som hårdvara och kringutrustning. Användarkontakten sker till mycket stor del via mejl, samt i vissa fall över telefon.

En vanlig dag i supporten kommer du i kontakt med bland annat Citrix, Office 365, Active Directory, Service Now och SAP, samt ett flertal egenutvecklade system. Det är en stor organisation med många olika system och mycket att lära, vilket innebär att du inte kommer vara fullärd i din roll. Du kommer kunna stanna länge i rollen och samtidigt fortsätta förbättra din kunskap och utvecklas.

Supportenheten består av 31 medarbetare inom områden så som kundstöd, lokalt datorstöd, applikationssupport, med flera.

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har arbetat med IT och support. Du är nyfiken, prestigelös och tekniskt intresserad. Din vardag kommer att präglas av kundkontakt, därför ser vi gärna att du är en serviceinriktad person med en god muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga i främst svenska men också gärna engelska. Om du har samma utåtriktade och teamwork-relaterade inställning som Axfoods medarbetare kommer du trivas bra.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Passar vi dig?

Axfood är Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln med framgångsrika matkoncept som Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross, Mat.se och Middagsfrid. Vi är också delägare i Eurocash och Urban Deli.

Bakom butiksscenen finns de koncerngemensamma funktionerna Affärsutveckling, Ekonomi, HR, IT, Kommunikation och Dagab Inköp & Logistik. 

Våra medarbetare är vårt framgångsrecept. Med passion för mat och människor, engagemang och stolthet arbetar vi tillsammans för en bättre vardag där alla kan dela glädjen för bra och hållbar mat. Axfood är noterat på Nasdaq Stockholm och huvudägare är Axel Johnson AB. 

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Karriärmöjligheter

Kontakta mig för mer information

Emma Schillerström

Ansök utan CV