Vill du växla upp din karriär och är redo på att ta dig an nya utmaningar? Har du ett genuint intresse för teknik och nyfiken på spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till oss på Wise IT Göteborg, vi söker efter fler drivna medarbetare till vårt konsultteam inom IT Support- & Onsite.

Din vardag

Som konsult i vårt IT Support- & Onsiteteam är du anställd hos Wise IT och kommer att vara placerad ute på längre uppdrag i och runt Göteborg. Våra kunder är både stora och små väletablerade företag som verkar inom flera olika verksamhetsområden.

Denna roll ger dig nya möjligheter att arbeta inom varierande IT-miljöer där du får en chans att utveckla din tekniska kompetens och bygga ditt CV. Generellt kommer din vardag innefattas av att säkerställa att den dagliga IT driften fungerar samt vara delaktig i olika större centrala projekt som är knutna till företagens externa kunder eller internt. Vanliga inslag är att du tillsammans med erfarna kollegor arbetar med support och utveckling av hård- och mjukvara inom infrastruktur, nätverk och servermiljöer. Vissa av uppdragen kan innebära att resor, beredskap och förskjuten arbetstid förekommer. 

Vem är du?

Konsultrollen passar dig som är prestigelös och nyfiken samt har ett genuint intresse för teknik. Du vill ta nästa steg från en tidigare supportroll och är där av engagerad och driven att utvecklas genom att erhålla nya kunskaper och erfarenheter inom IT både med klient, server som nätverk. 

Din vardag kommer att präglas av kundkontakt, därför ser vi gärna att du är en serviceinriktad och professionellt agerande person med en god muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga i främst svenska men också gärna engelska. Vi tror även att du är ansvarstagande, noggrann och strukturerad för att du ska trivas i denna roll, då arbetet till stor del handlar om att felsöka, hantera och registrera inkommande ärenden. Du är en stabil och trygg person som gillar att jobba både självständigt och i team då ärendena ibland kräver samarbete kollegor emellan.

Det är meriterande om du har:

  • 2–3 års erfarenhet från att tidigare arbetat som IT-support & onsitetekniker, alternativt inom service eller BackOfficefunktioner av större miljöer.
  • Bred teknisk förståelse och kunskap inom bland annat Windows klienter, Active Directory, Group Policy eller PowerShell, Azure, SCCM, Microsoft Office inklusive Office 365 och Exchange.

Var du befinner dig idag och vad du vill göra i ett nästa steg för att du ska utvecklas och trivas, blir vår utgångspunkt i att hitta ditt nästa konsultuppdrag. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, flera tjänster är aktuella.

Passar vi dig?

Wise IT är ett konsult- och rekryteringsföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Vi står vi bakom dig hela vägen – i ditt nästa steg.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Centralt läge
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Friskvård
  • Kollektivavtal
  • Utvecklingsmöjligheter

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV