Vill du växla upp din karriär och är redo på att ta dig an nya utmaningar? Har du ett genuint intresse för teknik och nyfiken på spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till oss på Wise IT Göteborg, vi söker efter fler drivna medarbetare till vårt konsultteam inom IT Support- & Onsite.

Din vardag

Som konsult i vårt IT Support- & Onsiteteam är du anställd hos Wise IT och kommer att vara placerad ute på längre uppdrag i och runt Göteborg. Våra kunder är både stora och små väletablerade företag som verkar inom flera olika verksamhetsområden.

Denna roll ger dig nya möjligheter att arbeta inom varierande IT-miljöer där du får en chans att utveckla din tekniska kompetens och bygga ditt CV. Generellt kommer din vardag innefattas av att säkerställa att den dagliga IT driften fungerar samt vara delaktig i olika större centrala projekt som är knutna till företagens externa kunder eller internt. Vanliga inslag är att du tillsammans med erfarna kollegor arbetar med support och utveckling av hård- och mjukvara inom infrastruktur, nätverk och servermiljöer. Vissa av uppdragen kan innebära att resor, beredskap och förskjuten arbetstid förekommer. 

Vem är du?

Konsultrollen passar dig som är prestigelös och nyfiken samt har ett genuint intresse för teknik. Du vill ta nästa steg från en tidigare supportroll och är där av engagerad och driven att utvecklas genom att erhålla nya kunskaper och erfarenheter inom IT både med klient, server som nätverk. 

Din vardag kommer att präglas av kundkontakt, därför ser vi gärna att du är en serviceinriktad och professionellt agerande person med en god muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga i främst svenska men också gärna engelska. Vi tror även att du är ansvarstagande, noggrann och strukturerad för att du ska trivas i denna roll, då arbetet till stor del handlar om att felsöka, hantera och registrera inkommande ärenden. Du är en stabil och trygg person som gillar att jobba både självständigt och i team då ärendena ibland kräver samarbete kollegor emellan.

Det är meriterande om du har:

  • 2–3 års erfarenhet från att tidigare arbetat som IT-support & onsitetekniker, alternativt inom service eller BackOfficefunktioner av större miljöer.
  • Bred teknisk förståelse och kunskap inom bland annat Windows klienter, Active Directory, Group Policy eller PowerShell, Azure, SCCM, Microsoft Office inklusive Office 365 och Exchange.

Var du befinner dig idag och vad du vill göra i ett nästa steg för att du ska utvecklas och trivas, blir vår utgångspunkt i att hitta ditt nästa konsultuppdrag. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, flera tjänster är aktuella.

PASSAR VI DIG?

Wise IT är ett rekryterings- och konsultföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb. Hos oss på Wise IT får du arbeta tillsammans med 50 stycken specialister inom search, rekrytering och konsultuthyrning – som arbetar mot stora och välkända varumärken.

En av Wise IT’s främsta framgångsfaktorer är vår kultur som präglas av ledorden glädje, mod, affärsdriv och engagemang! Därmed ser vi det som naturligt att du är med och firar goda resultat samt engagerar dig i företaget så att vi ständigt bli bättre! Du kommer arbeta ute hos kund, men vara en del av Wise IT AB. Är du nyfiken och vill veta mer om hur det är att arbeta på Wise IT? Kika på vår Instagram @wise.it!

Wise IT har kontor i StockholmGöteborg och Malmö och ingår i Wise Group, en koncern med specialistbolag inom HR och rekrytering. Wise Group är listat på Nasdaq Stockholm, Small Cap.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Centralt läge
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Friskvård
  • Kollektivavtal
  • Utvecklingsmöjligheter

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV