Har du erfarenhet av att arbeta med IT-drift i Microsoft-miljö och är redo att testa på nya utmaningar? Acando med kontor i centrala Stockholm söker nu en IT-driftansvarig som kommer vara med och driva infrastrukturen framåt!

Din vardag

I rollen som IT-driftansvarig hos Acando har du ansvar för hela infrastrukturområdet (Windows server, Workplace, Azure, SQL etc). Som länken mellan IT och verksamheten koordinerar och hanterar du sourcingleverantör, andra tredjepartsleverantörer och interna stakeholders. Du agerar kravställare gentemot de olika IT-leverantörerna och arbetar nära Change Manager för att skapa, testa och följa upp förändringar i IT-miljön. Utöver detta kommer du i kontakt med Request och Problem management. Du är även delaktig i beslutsfattande och operativt IT-arbete. Personalansvar ingår inte i denna roll. Utan ditt fokus ligger på att säkerställa en stabil intern IT-miljö och driva IT-infrastrukturen framåt genom innovativa lösningar och tjänsteförbättringar. Du sitter på huvudkontoret med fina lokaler på Vasagatan i centrala Stockholm.

Vem är du?

Acando söker dig som har tidigare arbetserfarenhet och god förståelse inom IT-drift/infrastruktur och vill ha ett mer övergripande ansvar för en intern IT-miljö. Du är en social, serviceinriktad och flexibel person. Även driven och målorienterad som trivs att ha stora kontaktytor och är van att kravställa IT-leverans. Utöver flytande svenska och engelska språkkunskaper är du bekväm att båda prata IT- och verksamhetsspråket.

Låter det intressant?

Ansök CV-löst redan idag! Urval sker löpande. I denna process samarbetar Acando med Wise IT. Vid frågor, vänligen kontakta Rebecca Levy (rebecca.levy@wiseit.se) eller Erik Larsson (erik.larsson@wiseit.se).Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Passar vi dig?

På Acando är det omöjligt att inte hela tiden utvecklas. Vi arbetar i uppdrag och i ett klimat som inspirerar till att söka ny kunskap och nya insikter. Vår gemensamma vilja att förändra både oss själva och våra kunder märks i lokalerna – det är roligt, drivet och målinriktat. Man delar erfarenheter och erbjuder hjälp, i en inkluderande atmosfär där personen är viktig, men teamet är ännu viktigare.

Med 2 100 konsulter i 5 länder blir du medlem i en familjär och dynamisk grupp. En samling specialister inom mängder av områden som alla vill uppnå samma sak, men inte är rädda för att tycka olika. Vi vet att vi hela tiden måste utmana – inte bara vad vi gör, utan också hur vi gör det.

Hos oss är individen avgörande, men laget är hjälte.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Centralt läge
  • Eget ansvar
  • Intressanta projekt
  • Utvecklingsmöjligheter

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV