Är du en envis problemlösare som gillar djupa felsökningar och trivs som bäst när du får hjälpa användare i IT-relaterat trubbel? Vi söker fler Second line IT-supporttekniker!

Din vardag

I rollen som Second line IT-supporttekniker kommer du hantera ärenden från användare i IT-relaterat trubbel som är av mer kvalificerad karaktär och som har eskalerats via 1st line. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta support och felsökning av både kundspecifika applikationer och standardapplikationer som bland annat Microsoft Office 365 och Windows server 8/12/16. Utöver det kommer du även att arbeta med bland annat administration av Active Directory samt övervakning och felsökning av nätverk och skrivare. Ärenden hanteras via ärendehanteringssystemet och i vid behov även onsite hos användaren.

Vem är du?

Kanske har du redan erfarenhet av en liknande roll, eller så har du arbetat med IT-support tidigare och är redo för nästa steg i karriären? Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du är serviceminded, analytisk och drivs av problemlösning. Då du i flera fall kommer ha direktkontakt med användaren uttrycker du dig obehindrat på både svenska och engelska.

Ansökan

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Emma Schillerström (emma.schillerstrom@wiseit.se) eller Louice Rolf (louice.rolf@wiseit.se). Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Känns rollen inte 100% rätt? Sök ändå via vår spontanansökan!

Passar vi dig?

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. På Wise IT är vi ett härligt gäng superhjältar som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Hos oss är människan i fokus och vi tror att alla sitter på superkrafter som i rätt situation kan göra stordåd. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Duktiga och roliga kollegor
  • Eget ansvar
  • Karriärmöjligheter

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV