Motiveras du av att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom både 1st line, 2nd line och onsite support? I denna breda roll inom intern IT-support får du möjlighet till ett varierande arbete. Du och ditt team sköter tillsammans supporten till användarna och löser de IT-relaterade ärenden som kommer in. Om du är serviceinriktad, drivs av problemlösning samt har arbetat med IT-support tidigare, så är du den vi söker!

Din vardag

En viktig del av arbetet i Service Desk är att dagligen hantera många olika kontakter med verksamheten via telefon, mail och personliga möten. Du kommer sitta nära verksamheten och hjälpa interna användare med IT-administration, beställningar och frågor kring IT-system och tjänster med mera. Du och ditt teams huvuduppdrag är att vara en trygghet för användarna och vägleda samt hjälpa till med problem relaterade till IT-system och tjänster. 

Du kommer bland annat att: 

  • Hantera beställningar, tekniska frågor och felanmälningar från användare via telefon och e-post 
  • Analysera problem och felsöka incidenter 
  • Genomföra onsite besök vid behov i ärenden ute hos användare

Vem är du?

Du som passar för rollen är en person som verkligen brinna för att ge support och hjälpa människor. Utöver det har du arbetat något år inom IT-support och har du även arbetat i Windowsmiljö, Active Directory, Office 365, Exchange eller har en utbildning inom IT ser vi det som ett stort plus. Vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper såsom en engagerad inställning, ansvarstagande, representativ och utpräglad servicekänsla. I slutändan vill vi att du alltid levererar en trygghet till verksamheten och brinner för att ge utmärkt service.

Ansökan

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Emma Schillerström (emma.schillerstrom@wiseit.se) eller Louice Rolf (louice.rolf@wiseit.se). Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Passar vi dig?

Wise IT är ett konsult- och rekryteringsföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Vi står vi bakom dig hela vägen – i ditt nästa steg.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Karriärmöjligheter

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV