Har du arbetserfarenhet av systemdrift/stordrift med tyngd inom Linux? Är du en driven och ansvarstagande person som ständigt vill lära dig mer? Då hör du hemma i vårt konsultteam inom IT-operations med specialisering Linux!

Din vardag

Som konsult hos våra kunder sitter du på längre uppdrag med arbetsuppgifter som bl.a. innefattar incidenthantering och förbättringsaktiviteter för att höja den tekniska kvaliteten i tjänsteleveransen. Utöver Linux (CentOS / Red Hat Enterprise Linux eller annan linuxdistribution) har du kunskap inom övervakningsverktyg (Nagios eller motsvarande), TCP/IP och generella kunskaper i nätverk och infrastrukturtjänster t.ex DNS, DHCP, Scriptspråk (t.ex. Python, Bash), arbete i ärendehanteringssystem. Du kanske även har kunskap inom Red Hat Satellite, Centraliserad konfigurationshantering i Linux (e.g Puppet, Ansible), VMware vSphere/vCenter, Docker.

Vi har idag flera spännande uppdrag på gång som passar både dig som är i början av din Linux-karriär och dig som har flera års erfarenhet inom området! Vi försöker hitta rätt uppdrag för dig utifrån var du befinner dig idag och var du vill framåt.

Låter detta intressant?

Ansök CV-löst redan idag! Urval sker löpande. Vid frågor, vänligen kontakta Rebecca Levy på rebecca.levy@wiseit.se.

Passar vi dig?

Wise IT är ett konsult- och rekryteringsföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Vi står vi bakom dig hela vägen – i ditt nästa steg.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Eget ansvar
  • Intressanta uppdragsgivare
  • Karriärmöjligheter

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV