Vi söker en engagerad och serviceinriktad person för rollen som First line supporttekniker hos ett ledande företag inom hälsobranschen.


Om rollen

Nu söker vi en person som vill ta första klivet in i IT- branschen! Vi ser gärna att du tidigare har erfarenhet av serviceyrken och har ett brinnande intresse för IT. 

Du kommer hantera inkommande ärenden via mejl, telefon och ärendehanteringssystem. Tillhandahålla support och lösa tekniska problem för kundens anställda. Här finns möjlighet till hybridarbete. Kunden erbjuder fina och inbjudande lokaler i Stockholm.   


Om företaget

Kunden är en betydelsefull aktör inom hälsobranschen och har ett klart och viktigt uppdrag – att främja hälsa och välmående för människor över hela landet. Hos dem spelar varje medarbetare en avgörande roll i att bidra till ett friskare och starkare Sverige. 

Om dig

Om du är en person som brinner för att ge support och vill vara en del av en verksamhet med samhällsnytta, då är detta jobbet för dig. Välkommen att ansöka och bli en del av ett team som arbetar för att göra skillnad varje dag.

Meriterande erfarenhet:

  • Erfarenhet av Active Directory.
  • Kunskap om ServiceNow eller liknande ärendehanteringssystem.
  • Arbetat i Windowsmiljöer.
  • IT-utbildning/gymnasieexamen inom IT.

PASSAR VI DIG?

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa? Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

ANSÖKAN

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Louise Bosshammar (louise.bosshammar@wiseit.se). Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

 

Vi ser fram emot att träffa dig !