Om du är en driven och engagerad IT-Systemtekniker som vill ta nästa steg i din karriär, är du välkommen att ansöka till oss!

DINA ANSVARSOMRÅDEN:

Som Systemtekniker är du involverad från utveckling av en applikation till implementation, förvaltning och slutligen avveckling. Vidare kommer du att vara ansvarig för drift och support av både molnbaserad och lokal infrastruktur och applikationer. Du kommer att hantera hela kedjan från felanmälan till avslut, inklusive kommunikation med systemleverantörer och samarbetspartners. Kompetenser som efterfrågas för denna rollen är bland annat:

PRIMÄRA KOMPETENSER:

– Windows Server

– VmWare Vsphere

– Active Directory

MERITERANDE KOMPETENSER:

– Linux

– Microsoft SQL Server

– Microsoft IIS

– Clavister Netwall

– Clavister Incontrol

– Veeam Backup

– Cisco Switchar

KVALIFIKATIONER:

Vi söker dig som har erfarenhet inom IT-infrastruktur och drift, med fokus på Windows-Server, VMware och Active Directory. Du bör vara självgående, noggrann och ha god kommunikationsförmåga. Har du erfarenhet av något av de primära eftersökta kompetenserna samt några av de meriterande? Tveka inte på att söka in!

ARBETSTIDER:

Ordinarie arbetstid är helgfria vardagar mellan 07:30-17:00.

PASSAR VI DIG?

(För detta uppdrag söker vi enbart konsulter som vill ta anställning hos oss på Wise IT)

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa? Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

ANSÖKAN

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Théodor Jagler på theodor.jagler@wiseit.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.