Vill du kombinera möjligheterna, som ett globalt företag ger, med fördelarna som ett familjeföretag har? Octapharma är ett bioteknologiskt läkemedelsföretag med storskalig tillverkning på nordvästra Kungsholmen – med vision att förbättra människors hälsa och liv. Missa inte chansen – sök rollen som Infrastrukturspecialist redan idag!

Din vardag

I denna roll ingår du i teamet Operations & Delivery för siten i Stockholm som ansvarar för drift och underhåll av IT infrastruktur. Teamet utgår från kontoret på Kungsholmen och jobbar nära övriga team både lokalt och globalt. Du arbetar både självständigt och tillsammans med dina kollegor med att utveckla befintlig miljö och implementera nya system.

Du kommer bland annat att arbeta med:

 • Djupare felsökning, drift och livscykelhantering av Cisco LAN och trådlösa nätverk
 • Hantering av brandväggsregler
 • Ständigt förbättra säkerheten i våra miljöer
 • Incidenthantering
 • Stötta verksamheten vid implementering och uppgradering av verksamhetssystem

Vem är du?

Du beskriver dig själv som social och samarbetsvillig. För dig passar både självständigt arbete och att leverera tillsammans som ett team. Du är en person som trivs med förändring och är beredd på ett stundvis högt arbetstempo.

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du har med dig:

 • Relevant högskole-/universitetsutbildning och CCNP eller motsvarande kunskap
 • Flera års yrkeserfarenhet inom relevanta områden
 • Erfarenhet av drift och underhåll av nätverk, Windows servrar, AD, GPO samt VMware
 • Flytande i tal och skrift i både svenska och engelska

Det är även meriterande om du:

 • Gått kurser eller är certifierad i: VMware, Powershell/skriptning, Nutanix, Dell DPS, SQL, Oracle
 • Har erfarenhet av att leda och delta i projekt

Hur låter detta? Spännande och intressant tycker vi.

Passar vi dig?

Octapharma är ett bioteknologiskt läkemedelsföretag med storskalig tillverkning på nordvästra Kungsholmen – med vision att förbättra människors hälsa och liv. Hos oss bidrar vi varje dag till att rädda liv då vi tillverkar livräddande läkemedel. Octapharma har familjära värderingar med långsiktigt perspektiv gällande personal och relationer. Hos oss får du även förmåner och kompetensutveckling samt ett toppmodernt kontor i en historisk och unik arbetsmiljö.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Octapharma med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anja Widell på anja.widell@wiseit.se.

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter

Vi hanterar alla ansökningar löpande och även så urvalet av kandidater som går vidare till intervju.

Välkommen med din ansökan!